Alla inlägg under maj 2009

Av Ulrika - 1 maj 2009 17:36


Jo jag har drygt 56 liter jultyg, det är alldeles sant. Och då menar jag i mina ögon fina jultyger, sen har jag en till låda med andra lite mindre fina jultyger. Jag är rik!

Jag har också kattkräk i sängen, tack Homer för att du spydde på pappas sida och inte på min.

Nu har jag förutom en obeboelig och osovelig övervåning så har jag också lakan att tvätta, härligt. Tyckte tvättkorgen var ynkligt halvfull.


Jag har också en katt som har två tuppjuck, ett tokil, två spader och ett spatt. Hon springer som tokig fram och tillbaka, svänger förbi fötterna lite så där i farten, sen drar hon iväg nedför trappen. Det är särskilt kul eftersom jag dammsög nere i morse, och trappen är full med katthår utblandat med spån och damm från röjningen. Tack Allis, för att du livar upp mitt liv.


Sen har jag nostalgichock. Jag har sparat grejer som om jag fick betalt för det. Mammas vaccinationskort från 1943, viktig info där. Min hunds "stamtavla" fast han varit död sen 1988. Otroligt, en massa grejer som bara är skräp. Det finns inte ett uns värde i det.


Varför inte frågar kanske någon. Tja, för att jag inte någonsin tittar på det, jag kollar inte i fotoalbum och ojas över ditten och datten. Jag har nu slängt skiten. Jag har sparat foton från när vi var små alla, och vissa andra minnesfoton förstås. Men foton när jag och mina kompisar festade på någon 30-årsdag, folk jag inte umgås med längre och aldrig kommer att göra... till skräpet med eländet.


Jag känner mig fri!

Det känns härligt. Äntligen!

Och denna gång ska jag göra allt klart och inte kurka på sista upploppet och hiva in allt osorterat för att slippa se eländet.

Nej, jag ska bli färdig.


Sorterar faktiskt upp saker grovt nu, jag vet att det är en stor risk att jag inte sorterar färdigt allt men det spelar ingen roll. Jag kastar och kommer att hitta allt. Det får ta den tid det tar.


Jag känner mig fri!

ANNONS
Av Ulrika - 1 maj 2009 15:31


Jovisst, jag har idag haft en finne i röven, och det irriterar mig i högsta grad. Jag har nämligen varit till Ikea idag också, på 2,5 timmar var jag till Ikea och tillbaka, in på affären och hem, det är inte dåligt. Men tanke på att det är 45 min att köra enkel väg och ett låååångtattgåmoment inne i Ikea tycker jag det var raskt mascherat. Samt att jag fick stanna och handla på hemvägen och även där köa en stund.


På väg dit fick jag en finne i röven. Bakom mig körde en finskregistrerad bil och den hade bråttom, jag som åkt för fortkörning på 2600 kr körde lagligt och fint. Men så vips var den fan bakom mig, körde 3-7 m bakom skulle jag tro, jag körde först mot vägrenen för att släppa förbi men han körde inte om. Jag väntade till tvåfiligt, inget möte och fri sikt men han körde inte om, och då körde han så nära bakom mig att jag blev förbannad. Lite småbroms av mig mitt på E4:an medförde ett större glapp bakom mig. Dumme jäkla fan.

Livsfarligt, otrevligt och ohyfsat.


Nå, väl framme så greppade jag en vagn och körde värsta tokrejset genom butiken, genade där det gick och körde konstant om, tills jag kom till plastbackshörnan. Tio stooora, tio mellan, tio mindre, lock därtill och sen järnet mot kassan.

I flykten kastade jag in några småblommor i vagnen och betalade och iväg. 1300 spänn fattigare men åtskilligt mycket ordning rikare.

I detta hus kommer det snart att råda ordning. Julsakerna ska placeras i plastlådor, kartonger ska bannlysas från mina utrymmen. Inget jäkla tjafs, utan ordning och reda *militäriskt*


Har idag också pratat med vännen F i Malmö i två timmar, hon åker till New York på torsdag, lyckosten. Tänk inte på mig som aldrig varit där, utan förlusta dig du bland sybutiker och central parkar och tänk inte på mig *snyftar*

Jag vill också!!

Jag får ta mig en tekopp och fundera på livets små orättvisor, dom stora struntar jag i, utan nu fokuserar jag på dom små ;)


Fridens på er alla.

;)

ANNONS
Av Ulrika - 1 maj 2009 09:11 

Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktigt beslut


         - Nalle Puh-

Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se