Direktlänk till inlägg 21 maj 2009

Värsta husmodern.... jag alltså :)

Av Ulrika - 21 maj 2009 13:06
..det går långsamt men ändå framåt. Jag har gjort en paj till, insåg att jag hade en massa riven ost över så jag gjorde en paj samt bakade ostpinnar. Inte illa för en skruttig kärring. Så nu har jag paj att frysa till många mål samt en burk ostpinnar att gnaga på. Ostpinnarna är rullade i paprikapulver och salt, dom är underbart smarriga...


Fotlederna är fortfarnade stela men jag har börjar pyssla lite i mitt syrum, det är så himla kul när man känner att det är ordning i alla utrymmen (läs de flesta iaf).

Otroligt vilken känsla. Sen vi flyttade hit så har jag haft kaos i alla garderoberna, dåligt med hyllor gjorde så att allt samlades på golvet. Och växte sig högre. Jag gjorde något halvhjärtat försök någongång men orkade aldrig göra färdigt.


Nu känner jag inte längre att väggarna kryper på mig, det har varit som om det har varit smockfullt överallt fast det inte har varit det. Nu när var sak är någorlunda på sin plats känns det mer luftigt. Svårt att förklara.

Nu går jag mest omkring och myser, har plockat fram lite band och gör små fina nystan av dom, bara för att få ordning där också. Härlig känsla. En torsdagsöndagskänsla liksom.


Håller på att välja ut lite tyger till några småprojekt jag har, ska också kolla hur läget ligger med båttäcket. Det är så länge sen jag sytt på det att jag inte minns status på tillskurna remsor, hur många block har jag kvar etc. Så jag knogar på i sakta mak. Härligt. Tål att sägas en gång till.  


Härligt. 
ANNONS
 
GladaKatarina

GladaKatarina

21 maj 2009 18:29

Hallå ja! :-) Tack för raderna i min blogg! Härlig torsdagssöndag du har! Ostpinnarna låter jättesmarriga!! *slurp*

http://gladakatarina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se