Direktlänk till inlägg 21 maj 2009

Flajdk jakdf ila jodaj

Av Ulrika - 21 maj 2009 10:01


Orkade inte hitta på någon rubrik. Dagen är seg. Otroligt seg, undertecknad har värk överallt, särskilt fotlederna vill inte samarbeta.

Det brukar dock bli bättre frampå dagen, så det är till att ge sig till tåls.

Men eftersom känslan är så här så antar jag att det blir begränsad städning idag, kanske att jag kan stappla omkring och torka lite damm.

Skulle också vilja ta ett par fönster på insidan, dom med kattsnor på. Nu har jag ju investerat i persienner som är ganska breda och sitter på insidan av fönstren så snoret kanske är ett tidigare problem nu. I denna omfattning iaf.


Vädret är vackert, idag också. Igår kväll blev det mulet och jag antog att ett regnväder var på gång, hade dessutom kunnat förklara min extra värk men där hade jag fel.


Idag är det torsdagssöndag. En röd torsdag, och då kan jag inte heller fara och hämta datorn som är färdig hos doktorn, den som ska säljas. Inte för att jag kan lägga ut den för jag är datornovis men så att den iaf finns hemma.

Imorgon är ju också en lurig dag, vilka har öppet och vilka har klämdag? En lördag far jag dock INTE. Huvva, åka på en lördag..

Det får bli till veckan.

Även städning kan ju ske till veckan *kom på* så jag kan ägna dagen åt annat.... hm..vad???... ja, till vad jag vill om jag vill.

Med detta så ska jag nu trava iväg efter en tekopp. Denna gång skall jag också komma ihåg att dricka upp den. Igår glömde jag två koppar te, kallt te vill jag inte ha så jag fick koka nytt.. Te är dyrt. Notera det min dumskalle!


Fridens!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

21 maj 2009 11:21

Usch, inte roligt med värken. Hoppas det blir lite bättre framåt dagen...

http://annabellan.blogspot.com

 
Sussie

Sussie

21 maj 2009 17:30

hahahaha....vilken underbar rubrik :))
Det där med fötterna känns igen, hoppas du mår bättre nu!

http://bullmamman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se