Alla inlägg den 20 maj 2009

Av Ulrika - 20 maj 2009 09:01


.... var jag idag. Maken blev sen igår natt så han ringde inte och sa godnatt och hela kvällen sumpades då jag somnade framför tv´n. Vaknade tidigt, och kände mig allt annat än utsövd. Somnade kring tolvtiden och vaknade kl. fem är inte tillräckligt för mig.

Nå, jag la mig en stund till och vaknade nu i full panik. Jag ska ju strax iväg.


Jag och en kompis ska iväg till Morjärv. Japp, en pytteby en bra bit bort. Där har dom GK (grossist kompaniet) eller om det heter något annat nu. Säkert har det bytt men det skiter jag i.

Dom har mycket mycket skräp. Skitdåliga saker och dålig kvalite´. Men dom har också tyger, och jag är ute efter lite grövre tyger, typ möbeltyg el. likn för jag har tänkt sy några väskor. Och där finns jättefina och rätt billiga tyger just till väsksömnad.


Så nu är det hopp i duschen och sen iväg. Ska bli kul faktiskt. Det enda vettiga idag förmodligen ;)

Nå ett par timmar tar det väl, jag hinner säkert städa lite men varför chansa?

Hade tänkt städa lite idag, det är inte städat på *host* länge, men jag har ju gjort annat så jag kommer undan. Men inte hur länge som helst. Nu har tiden kommit för lite dammsugning och lite golvtorkning. Perfekt dag för städning, vädret är lite mulet och kulet.. Å andra sidan är ju morgondagen också en bra dag, kanske t.o.m en bättre dag för städning. Vi får se. Kanske jag är hurtig, annars är jag det inte.

Fortsättning följer...

ANNONS
Av Ulrika - 20 maj 2009 05:59

När förmiddagen börjar lida mot sitt slut

och du känner dig lite nere, ska du inte oroa dig

- du är förmodligen bara lite klockan-elvig.


-Nalle Puh-

ANNONS
Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se