Direktlänk till inlägg 20 maj 2009

Walter favoriten!

Av Ulrika - 20 maj 2009 21:43


En av mina absoluta favoriter inom gammal hederlig rock. Håll till godo.

Ok, jag vet att jag är långrandig men jag har kul på youtube ikväll, letar gamla godingar. Jag har tråkigt. Jag är ensam. Och godissugen...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Truddelutt

21 maj 2009 18:26

Youtube är jättekul!! Man hittar mycket roligt där.
Och mig tröttar du inte ut i första taget.:)
Är smått musikberoende och tycker det är kul att höra vad andra gillar för musik.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se