Direktlänk till inlägg 20 maj 2009

Förändringen är total....

Av Ulrika - 20 maj 2009 21:04


Jag tycker ordet för detta är Tragisk. Kan denna människa må bra? Är detta en hel och lycklig människa? Har han någonsin varit det?

Jag tvivlar....

Jag tycker det är sorgligt.

 
ANNONS
 
Anna

Anna

20 maj 2009 22:43

Ja, visst är det tragiskt. Men han har gjort mycket bra musik...

http://annabellan.blogspot.com

 
Truddelutt

Truddelutt

21 maj 2009 10:48

Skulle inte tro att stackarn mår bra. Tänk att ständigt vara på jakt efter det perfekta och inte tycka att man duger som man är.

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se