Direktlänk till inlägg 20 maj 2009

Rapport var det här!

Av Ulrika - 20 maj 2009 20:15


Åh, kvällens finfina hälsning kom från en teleförsäljare. Alltså hon sålde inte telefoner utan VIA telefonen. Otroligt, när man inte är intresserad kan man bara dra. Härligt land Sverige där det är tillåtet att ringa hem till folk och ringa antingen två signaler eller 35 dvs tills någon svarar någonstans, då dom ringer till flera samtidigt.

Jag måste säga att vi värnar om integriteten, men se detta kan vi inte få bukt med, att folk får ringa upp privatpersoner och pracka på dom allsköns skit.

Nekar man får man luren i örat. Har hänt mig massor av gånger, men kanske dom bara är så mot mig, har någon annan varit med om att få luren i örat ??? Jag hoppas verkligen det för annars är det en konspiration värdig Watergate. Eller skandal menar jag kanske. Jag är inte så insatt ;)

 Det har då varit olagligt att använda uppringningsmaskiner men dom används ju hela tiden ändå.


Jag blir så jäkla upprörd. Och dom ringer så jäkla många gånger, en gång ringde samma nummer upp oss dagligen i 35 dar! Vi var i stugan så vi såg på presentatören. Otroligt.


Nå, nog om det. Maken ringde och meddelade att fläskfilen varit god, förrätten med salta våfflor, räkor, creme fraiche och löjrom också varit god. Dessutom var efterätten med bananasplit märkligt nog också god.

Jag meddelade honom att Risifruttin smakade utmärkt. Eller där ljuger jag, jag åt Ica´s Rismål som jag tycker är mycket godare, Risifrutti äter jag överhuvudtaget inte.

Maken bannade mig för att jag inte ätit riktig mat så jag lovade (läs vitljög) att laga ordentlig mat lite senare.


Men jag sa inte hur långt senare *Moahahaha* kanske imorgon eller dan därpå, jag är min egen nu och bestämmer själv över mat och sovtid *trotsig*

Skyll dig själv Make, för att hade du kommit hem så hade VI gått ut och ätit mumsig middag! Det är ditt fel att jag svälter *blundar och förnekar mina extra magar och mina dallriga överarmar*


Nu ska jag slötitta på Rent Hus. Nu är jag så lycklig över att så mycket hos mig är iordning nu, jämfört med tidigare. Så jag glädjer mig med dom deltagande även om jag inte kan fatta att någon vill tvätta sin byk så offentligt som dom gör.

 
ANNONS
 
Ulla

Ulla

20 maj 2009 21:53

Ni har inte tänkt på att använda Er av NIX-numret då? Då slipper man dessa samtal nästan helt. Meningen ar att bara de som Ni själa haft kontkt med någon gång ska kunna ringa Er.
Jag tycker det är jättebra, hade likadant problen som Er förut.
Ha en fin dag i morgon fri från icke önskvärda telefonsamtal.
Kram

http://ladyinblue.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

20 maj 2009 21:55

Vi ÄR NIX-ade sen många år. Problemet är företagsdelen. Vi har ett företag och då är det tillåtet att ringa i tid och otid.

Vi har numera skyddat nummer och det har hjälpt massor, vi hade många samtal i veckan tidigare, nu någon gång.

Sen irriterar det mig att dom är så otrevliga i telefon om man inte är intresserad. Det är det värsta. Om dom säger -Ok, men ha en trevlig dag! då klagar jag inte, jag ogillar bara att få luren i örat ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se