Direktlänk till inlägg 20 maj 2009

Shoppat lite...

Av Ulrika - 20 maj 2009 16:07


.......... men jag var ytterst återhållsam, endast en sexhundring shoppades upp. Duktig kicka *klappar mig på axeln*

Hittade lite tyg, blått och grönt som ska bli väskor snart, handlingsväskor med dragkedjor. När vi handlar sommartid så färdas vi ju med båt, och där vickar påsar omkull, saker rullar ur. Och vill det sig illa rullar grejer ner under durken, inte kul. Så här ska sys kassar/väskor. Tre meter tyg blir många kassar det, mer än vad jag behöver kanske, men kul att ha. Sen blev det lite spets till änglavingar och lite snören...  till lite snörning ;)


Maken har fått fiskeförbud i flera dar, ja alla fiskare har fått det för salteriet hinner inte hålla undan. Sen klagar salterierna för att dom inte får in nog med fisk. Har ni hört om två-skift, övertid eller likn.???

Hade hoppas få hem Maken om bara två dar men dom stannar, det är ju 120 mil att köra och dom är helt slut. Jag förstår det men det är trist ändå.


Nå, jag är en robust kvinna som spottar (gu va äckligt) i nävarna och kämpar vidare.

Har städning på tapeten.  Mattorna har åkt ut och blivit dammade gång nr 1. Jag höll på att få en akut luftrörskvarka av allt damm och katthår. Jag kippade efter luft och kläderna var ack så håriga efteråt. Hips vips några drag med klisterrullen och vips var jag inte alls som ny bara lätt begagnad.


Nu är jag dock trött, och har ont i ryggen. Konstigt va? Så jag ska gå och vila en stund. Tänkte småstäda lite ikväll, kanske koka ostsoppa vad vet jag. Det är alltid så spännande att se om jag äter eller inte..

Jag är komplicerad.

Allis min lilla kattflicka är så väldigt kär i mig. Tröttsamt klängig. Och hon ska alltid tvätta kalufsen på mig med sin unkna andedräkt. Nu har jag tagit i på skarpen och tuktat upp henne.

Hon får endast slicka sju gånger innan jag kliar omkull henne i knät. Man måste sätta gränser. Kurrrrrrrr spinner det nu när jag balanserar katt och tangenthantering.


Alltså inaffsädd!

Fridens ävribaddi

;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se