Direktlänk till inlägg 20 maj 2009

Uppe med tuppen...

Av Ulrika - 20 maj 2009 09:01


.... var jag idag. Maken blev sen igår natt så han ringde inte och sa godnatt och hela kvällen sumpades då jag somnade framför tv´n. Vaknade tidigt, och kände mig allt annat än utsövd. Somnade kring tolvtiden och vaknade kl. fem är inte tillräckligt för mig.

Nå, jag la mig en stund till och vaknade nu i full panik. Jag ska ju strax iväg.


Jag och en kompis ska iväg till Morjärv. Japp, en pytteby en bra bit bort. Där har dom GK (grossist kompaniet) eller om det heter något annat nu. Säkert har det bytt men det skiter jag i.

Dom har mycket mycket skräp. Skitdåliga saker och dålig kvalite´. Men dom har också tyger, och jag är ute efter lite grövre tyger, typ möbeltyg el. likn för jag har tänkt sy några väskor. Och där finns jättefina och rätt billiga tyger just till väsksömnad.


Så nu är det hopp i duschen och sen iväg. Ska bli kul faktiskt. Det enda vettiga idag förmodligen ;)

Nå ett par timmar tar det väl, jag hinner säkert städa lite men varför chansa?

Hade tänkt städa lite idag, det är inte städat på *host* länge, men jag har ju gjort annat så jag kommer undan. Men inte hur länge som helst. Nu har tiden kommit för lite dammsugning och lite golvtorkning. Perfekt dag för städning, vädret är lite mulet och kulet.. Å andra sidan är ju morgondagen också en bra dag, kanske t.o.m en bättre dag för städning. Vi får se. Kanske jag är hurtig, annars är jag det inte.

Fortsättning följer...

 
ANNONS
 
nilla

nilla

20 maj 2009 11:22

Tomorrow is another day... *sjunger*
Ha det bra idag!

http://nillalivet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se