Direktlänk till inlägg 19 maj 2009

Man har inte roligare än man gör sig...

Av Ulrika - 19 maj 2009 20:44


... tänkte kvinnan då hon ensam i sitt hem letade efter godsaker. Hon trevade i skåp och lådor, hittade några ballerina choklad som hon snabbt och ivrigt mumsade i sig.

Middagen var redan avklarad, sittande i soffan framför tv´n och hon saknade sin Make.


Maken ringde med jämna mellanrum och rapporterade från fisket, det gick bra för männen därnere. Kvinnan var glad. Hon var dock inte så glad som hon skulle vara om hon hittade en bortglömd skatt i sina skafferi.

Hon letade med darriga händer.

Hon öppnade frysen för sextitolfte gången, och där tack gode gud fanns-glass. Inte i stora lass men en klick av Texas Pecan. Hon började nästan gråta av lycka.


En kopp med två öron blev full med glass. Kvinnan kände sig rik när hon sakta åt med stor njutning. Den förut darrande kvinnan satt stilla och var lycklig.

Kvinnan var jag. Nu är glassen slut. Och lyckan med.


*vandrar iväg för att se om det finns ingredienser till ett kakbak*

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se