Direktlänk till inlägg 19 maj 2009

Bröst och hårtankar

Av Ulrika - 19 maj 2009 19:14


...ännu en dag har gått, vackert väder, en biltur, lite kräktorkning och kattlådetömning.

Intressant va? Hur har ni klarat en hel dag utan den informationen? det är för mig en gåta.


Igår upptäckte jag ju att jag är äldre än jag trodde. Jag trodde att ansiktshår får man vid 70+ typ, men se icke. Igår efter duschen synade jag mig själv noggrant i spegeln. Tur jag inte sa Spegel spegel på väggen där... för då hade svaret blivit - Inte är det du ditt fula stycke!


Men eftersom jag inte frågade min magiska spegel så skådade jag bara min nuna, och se, ett långt magiskt hårstrå växte ut under hakan. Jättefint. Mycket klädsamt. Inte!

Snipp så var hårstrået borta. Bra då har man nåt nytt att hålla utkik efter där i spegeln *sucka*


Började tycka det är tradigt att beskåda dom avlånga brösten, och påsen under ena ögat.

Variation är utvecklande. Är det inte så? Visst är det så? Ärligt!

 
ANNONS
 
Jag idag

Jag idag

19 maj 2009 20:11

ETT hårstrå? ETT? Men skojar du eller? Varje dag vaknar jag med ett nytt hårstrå på en plats där hårstrån inte bör växa. Mitt på magen, på kinden, i näsan, på tårna... you name it.
Jag har även upptäckt sådana där långa mystiska gubbhårstrån i ögonbrynen. Jag brukar hitta dem när de närmar sig fyra-fem centimeter.

Snart kommer det att börja växa hår i öronen på mig.

http://tjockisensjunger.blogspot.com

 
Snäckan

Snäckan

19 maj 2009 20:44

*viskar väldigt lågt* Jag har en pincett, inköpt endast med tanke på mitt oklädsamma hår på hakan, som envisas med att komma tillbaka hela tiden. Ett bra inköp *tipsar i tysthet*

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

 
Ingen bild

Ulrika

19 maj 2009 20:53

Fat Lady, I feel with you. Svengelska you know. Jag avskyr mina hårstrån på ögonlocken, va fan har dom där att göra? För att flagga lite när jag viftar förföriskt på ögonlocken?

Snäckan. Jag har provat med pincett men det gör ju så himla ont. Speciellt vissa hårstrån.
Ögonbryna plockar jag ju med pincett men vissa andra hårstrån. Men hakstrået ska jag prova nästa gång det dyker upp med sin fula nuna..

 
Truddelutt

Truddelutt

19 maj 2009 22:01

Känner så väl igen det där. Varför i allsindar får håren för sig att växa där de inte hör hemma? Är det för att man kan bli lite tunnhårigare (iaf om jag brås på mor och mormor och ABSOLUT om jag brås på far min) när man blir äldra. Jag menar att hårstråna sätter sig på andra ställen är just på huvudet.

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

19 maj 2009 22:04

Truddelutt, jag tror det är så. Jag är rädd för det. Så snart blir man skallig också *suckar*
;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se