Direktlänk till inlägg 19 maj 2009

Otroligt...

Av Ulrika - 19 maj 2009 06:21


... redan morgon. Har sovit som en liten liten kvist. Inte som en stock alltså. Var trött som tusan igår kväll, somnade väl vid tolvdraget, väntandes på Makens godnattsamtal. Det kom aldrig, han var ute på jäkliga vatten, gällande täckning men han skickade ett godnattsms. Så jag somnade lugnt som en liten barnakropp.


Men vaknade kl 02, snuvig och frysande. Tassade upp och hämtade filtar. Somnade inte om.

Gick ner och skulle koka te, men ångrade mig. Satte på tv och dumglodde. Somnade efter en timme halvliggandes på soffan. Vaknade kl.05 av att nacken var bruten. Ja, inte bruten på riktigt förstås men den var ond som satan.


Identifierade en fläck på kudden som dreggelfläck, den var lik Afrika ungefär. Men min onda nacke och kropp lät mig inte beundra fläcken länge. Nacken var ond på mig.

Och det förstår jag, det skulle jag också vara om jag sovit i den ställningen.

Insåg att det räckte om nacken var ond så jag förblev glad och pigg som en nyponros.


Sen halvdåsade jag till halv sex, som en robot stapplade jag upp och ansåg att nu får det vara nog. Tog allergipillret imorse, kanske det är därför jag är snorig *hoppas*

Jag har ju förmånen att kunna sova under dagen om det behövs, jag är iaf ledig dagtid, sen om det går sova är en annan sak.

Blev så jäkla trött igår sen när pappersarbetet var avklarat, kände fibrotröttheten ligga på lur..


Nu blev ju detta ett himla kul inlägg va?

Nå jag käckar på mig lite. Ok, härliga dag. Nu väntar livet, energin, utopin och antropin... (stryk det där sista jag bara hittade på..)


Fridens ävribaddi!

;)

 
ANNONS
 
Eva

Eva

19 maj 2009 06:53

Gomorron! eller ja de é iallafall morron, påstås det... önskar jag kunnat vända mej om och somna igen *jäspar högljutt*
Men icke de inte... ska till Övik å storstäda hos pappsen... *bevare mej väl* phu... nåja, de få gå de mé...

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

 
Kerstin

Kerstin

19 maj 2009 07:45

ta en høneblund i løpet av dagen du!

http://www.osloskanskan.blogspot.com

 
Annika

Annika

19 maj 2009 08:35

Aha, det förklarar din tidiga uppstigning.
Idag blir en bättre dag, för att inte tala om natten.
Du kommer att sova som en riktig prinsessa (inte den där på ärten). *lovar bestämt*

http://acka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

19 maj 2009 09:45

Eva, vad hurtigt pigg du låter ;) mm städa hos pappa låter väl jätte....eh..kul!

Kerstin, jag har nog tänkt det. Jag har tur som iaf ibland kan somna dagtid. När jag är riktigt trött så går det. Annars kämpar man på och sover till natten. Jag behöver ju inte vara alert för jobbet precis ;)

Annika, gulle dej, tack för att du så bestämt lovar det. Nu kan jag gå trygg under dagen, i förvissning om att nästa natt blir god *håller med lika bestämt*

 
Snäckan

Snäckan

19 maj 2009 13:39

Kikar in för att se hur du har det. Jag hoppas du piggat på dig och kan njuta av dagen. Sol hos dig också kanske?
Kram!

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

 
Kvasthilda

Kvasthilda

19 maj 2009 16:00

Usch då. Hoppas du mår bättre nu! Förkylningstider kan stöka till det mesta, och har man dessutom vårallergier...
Krya på dig!

http://malmdamm.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se