Direktlänk till inlägg 18 maj 2009

Tamtadida!!

Av Ulrika - 18 maj 2009 15:04


*fanfarar*

Pappersorteringen är avklarad. Jubel i busken! Datorrummet/kontoret är numera i fint skick, nästan som nytt. Allt är bortplockat och papper finns i pärmarna.


Smärre småprojekt finns dock fortfarande kvar, vissa pärmar behöver en rejäl genomgång, papper ska sättas i rätt ordning, inaktuella uppgifter ska bort osv

Det är iofs något jag kan skjuta på men det har jag inte tänkt göra, har börjat med en pärm nu för det kan jag ju göra framför tv´n i soffan.


Nöjd är ordet för dagen. Ett annat ord är ont. Men jag ska nu vila en stund och filura på vad det innebär att ha detta projekt färdigt, njuta lite och filura på ett nytt fast mindre projekt.

Det blir som ett gift, jag vill få ordning överallt. Och det ska jag ha. Det gäller också att passa på när man har kastabortfunktionen intakt.


Men små projekt går ju så fort, en låda här och ett skåp där.. så snart kommer jag att börja sy igen.

Bara en sån sak!

Har ju ett täcke till Fiskebåten på gång, inte mycket kvar faktiskt. Hade gärna velat ha det klart tills Maken kommer hem igen. För sen när vi flyttar ut i stugan vet jag att då blir det bara små projekt.


Utflytten närmar sig... fåglarna kvittrar, solen skiner och gräset grönskar och då närmar sig stugsäsongen med raska kliv..

Vanligtvis hade vi ju flyttat ut vid det här laget men vi kommer ju oss ut om ett par veckor ändå. Inte fy skam! Inte fy skam alls! utan härligt bra *längtar*

;)


 
ANNONS
 
Annika

Annika

18 maj 2009 17:47

Vad du är duktig!!!!!!!!!!
Lägger in ett gäng utropstecken till;
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så, nu blev det bra!! :-)

http://acka.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

18 maj 2009 18:24

Betyder det att ni flyttar ut till stugan för en lång stund? Hela sommaren? *försöker föreställa mig, vilken lycka* Hur ser stugan ut? Ligger den vid skog, vatten, åkrar? Berätta för Nyfiknast!

http://40taggaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se