Direktlänk till inlägg 18 maj 2009

Ny dag, ny vecka

Av Ulrika - 18 maj 2009 08:41


Dagen idag har knappt börjat. Och jag som just kommit från gårdagen känns det som. Dagarna bara går. Och fort.

Har stora planer för dagen. Nä, nu narrades jag allt. Jag har tänkt göra klart papperssorteringen idag. Det bör gå galant.

I övrigt har jag inte mycket på tapeten. Maken ringde och meddelade att idag fick dom ingen fisk, så då skulle dom passa på att duscha av sig ett par dygns dynga, fjäll och fisklukt.


Jag skickade ju skyffeln åt dom i fredags, men tror ni jag kom på att skicka lite mer rena kläder? Nix, det gjorde jag inte. Å andra sidan frågade jag om det var något han behövde och han svarade också nix. Fast jag som är en tänkande Kvinna borde ju ha tänkt lite längre än jag gjorde. Lite kallsingar och någon byxa väger ju inte mycket.


Gjort är gjort,

och det som inte blev gjort förblev ogjort.


Gjorde ju paj igår kväll, den blev klar halv elva och herregud så god den blev. Mumsade glatt och insåg ännu gladare att jag har till flera mål, lika goda mål framför mig. Jag är en bra pajkock. Nästan bäst förmodar jag.


Ha en härlig dag alla!

Fridens!

;)

 
ANNONS
 
Anna

Anna

18 maj 2009 09:07

Åh, vad gott det låter med matpaj...

http://annabellan.blogspot.com

 
Truddelutt

Truddelutt

18 maj 2009 12:35

Gott med paj! Nu är ju jag lite nyfiken och undrar därför vad det blev för paj.

Hur länge ligger din karl ute åt gången och fiskar? Hur många är dom på båten?
Alla luktar väl fisk iaf så då spelar det väl ingen roll om han använder samma kläder länge. :)

Kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Urlika

18 maj 2009 12:43

Det blev en paj med ost i skalet, fyllning av skinka, ost och lite broccoli. Tog broccoli på en del av pajen, vill helst inte frysa paj med broccoli, den vill bli så blöt..

Pajen var härligt god. Åt faktiskt en bit till frunch...mumsigt. Tänkte äta ikväll också, sen har jag flera mål till i frysen, det är härligt.

 
Eva

Eva

18 maj 2009 14:19

*mumms fillibabba*
Du får hemst gärna tipsa din vän om att jag är akut nödvändig att omplacera mina pälsklingar... (Skogkatter) kanske hon vill "adoptera" *hoppas*
Kramiz å ha en bra dag.

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Truddelutt

18 maj 2009 19:43

Om jag nu inte hade missat ett inlägg så hade jag vetat om att du åt skink och broccolipaj.
Brukar oxå ha broccoli i min paj. Är så gott!! Men brukar ha stekt bacon i stället för skinka.

nä broccoli är nog ingen höjdare att frysa.

Det är ju perfekt att ha färdig mat i frysen så man bara kan ta fram och tina och värma. Skönt att slippa laga. :)

Trevlig kväll!!!
Kramis

 
nilla

nilla

18 maj 2009 20:43

Haha!
Det där gjort ogjort ordspråket ska jag sätta upp över skrivbordet! *gillar*

http://nillalivet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se