Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Härlig dag!

Av Ulrika - 17 maj 2009 16:23


Idag har jag fått mycket gjort, alla papper färdigsorterade färglagda med glada gubbar på varje blad, städat hela huset, torkat alla fönster inne-ute och mellan, tvättat alla mattor i havet med såpa, handlat för hela sommaren, skurat alla taklister med tops och tandborste...


Eller jag kunde ha gjort allt.

Det enda jag har gjort är att ha varit och handlat. Tänkte göra en magnifik middag som består av en fantastiskt god skinkpaj ev. med broccoli *dreglar snålvatten i strida strömmar*


Jag har faktiskt haft en rätt härlig dag idag, trots allt. Åtminstone tills jag beslutade mig för att åtgärda ett problem.

Jag har nämligen svurit ve och fasa över vår nya mediaspelare vid ett flertal tillfällen senaste veckorna.

Satans jävla nymodigheter till att jävlas hela tiden.

Vi har köpt en lite större och nyare mediaspelare av samma märke än den gamla, dom ser identiska ut.

Endast ett ord på baksidan är olikt.


Men en sak skiljer grovt..

Texten på många filmer syns inte. Bara halva texten syns på fanskapet och det är irriterande att höra att dom pratar men det syns ingen text. Till slut ser man bara det.

Det funkar inte att se film så för mig, jag vill kunna ha en film på utan alltför högt ljud och därför är jag beroende av texten.


Då jag väl upptäckt eländet har jag gnuggat min geniala hjärna och trixat med alla jävla kombinationer som finns, men se icke.

Började sen gå igenom spelaren och såg att det var MASSOR med filmer som var så kapade. Hade det varit ett par stycken så hade jag väl inte brytt mig alls men..


Idag tänkte jag försöka en sista gång. Kollade alla tänkbara kombinationer på tv och mojäng... utan resultat.. Så vad göra?

Jo. Jag stampade upp med mojängen med bestämda steg.

Jag hade börjat filura på om det kanske var något med nya tv´ns inställningar kanske, den kanske är så stor/ny att det fattas någon jäkla inställning som passar ?

Tror ni det?

Inte fan heller. Lika jäkla halva texter däruppe när jag såg filmer på nya mojängen på gamla tv´n. Lämnade nya mojängseländet däruppe innan jag började grina av irritation och tog ner gamla Bettan, vår trogna vän som nu får lysa upp min dag nere...

Tanken var ju att slippa färdas fram och tillbaka med mojjen, till stugan och tillbaka, ta med den upp och sen ner, komma ihåg sladdar och kontroller...


Hoppas Maken kan fixa det, men jag tvivlar. Det finns inte så många andra saker att prova, kanske någon ny inkopplingsmetod kanske.

Jag är såå less och börjar bli såå teknikfientlig *trött*


Men nu kan jag iaf se nere ordentligt *lite gladare*

Tänkte kolla på Sagan Om Ringen och softa på soffan. Ryggen visar sitt onda anlete och flinar mig rätt i nyllet idag också *suckar* så därför ger jag upp tanken på organisation och tar det lugnt istället. 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

17 maj 2009 21:07

Vad skönt att fått ordning på papper! Skulle jag med behöva och vilja ha.. men jag orkar inte!

Irriterande med tekniska saker som inte funkar!!! Man kan ju få tuppjuck för mindre!


http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se