Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Ulrika - 16 maj 2009 08:04


Innan jag vaskar upp aggregatet, byter trosor och klär på mig tänkte  jag bara meddela en liten sak.


Igår hade jag besöksrekord! tamtidaaa *fanfarar*

207 st olika människor besökte min lilla sida igår.


Det är så jag hissnar. Det är så himla otroligt. Jag känner en ödmjuk känsla i mitt inre, tack och åter tack.

Först får någon dag sen (jag har inte sagt jag är överintelligent) insåg jag vad statistiken stod för. Jag har sagt till Maken att jag har t.ex 190 unika besökare, och flera kommer ju tillbaka VARJE dag men vissa kommer ju aldrig (jag förstår er) tillbaka, så jag har säkert flera hundra besökare som varit här!

Så för någon dag sen insåg jag ju att jag har 1500 st som varit in till mig hittills denna månad. Unika besökare. Fatta vad stort! Det är ju tokmånga!


Alltså det är ju hela jäkla byn jag bor i. Fatta vad många som bor här i byn, det är ju hus överallt, och det är en stooor by..

Så många kommer in här. Hur kan man bli annat än tacksam och glad då?


Ni ser att jag är tacksam va? Det var bara det jag ville poängtera.


Strunta i det första jag skrev, det där med aggregatet. Det är Maken som började med det och jag har ju som en apa fortsatt.

På Makens förra jobb så var det ju nittinie komma nie procent karlar och jargongen där var lite speciell, särskilt när det gällde telefonsamtal till kärestan. Då tystnade alla och lyssnade. Alltid. Och karlarna var ju då tvungna att spela Allan.


-Vaska upp Aggregatet för jag kommer snart hem!


-Nämen, har du börjat på egen hand? Stäng av vibratorn för tusan, jag slutar ju halv två!


-Men fan, jag ägnade mig ju åt DIG hela natten, är du inte nöjd?


-Vill du tacka mig för inatt? jaså, ja du vet att jag är redo.


-När jag kommer hem så vill jag att du är redo.


- Va, går du  naken hemma nu? Jag slutar inte förrens fyra vet du ju?


- Va, vill du ha ÄNNU fler batterier. Jag tog ju hem igår. Har du använt upp alla? (syftande på nymfomanen hemma, nåt alla drömde om;))Sådär gick han på. Och jag vande mig. Och alla satt spänt och lyssnade. När något sånt där kom så skrattade alla och återgick till sitt.

Karlar.

Kan tillägga att när Maken kom hem så var det sällan jag låg redo *asg*

ANNONS
Av Ulrika - 16 maj 2009 07:59

Se dig alltid noga för.

Annars kan du kliva på en del av skogen

som av misstag kommit bort.


-Nalle Puh-

ANNONS
Av Ulrika - 16 maj 2009 07:40


Apropå den beställning jag gjorde igår, så vill jag tacka för det fina vädret. Det är soligt och vackert så ögonen tåras, sen det där jag bad om vad gäller kroppen, där tycks det ha blivit lite paj med själva beställningen.

Kroppen vill inte samarbeta som jag bad om. Det viga där är väl iofs likheten med ett kassaskåp inte riktigt vad jag bad om va? Jag är stel, osmidig, icke slank och fortfarnade värkbenägen...


Alltså, det är bara att acceptera. Det handlar om att lita på sig själv, ber man överheten om hjälp så får man ingen.

Fredrik Reinfeldt då, jäkla dumsnut, inte har han svarat på brevet jag skickade för jättejävlalängesen..

Förresten:

Vet ni att det föds en moderat varje dag?

Så använd kondom för guds skull!!


Alla kattungar föds som moderater.

Sen öppnar dom ögonen!


Vad skojig jag nu blev då, ack ack. Ni kanske har gissat att jag inte är hemmahörande i borgarblocket? Jag är i övrigt inte så intresserad av politik, orkar inte engagera mig. Jag har nog med mitt liv som det är.

Däremot har jag en kompis som är kommunpolitiker och som nu kandiderar till EU (som jag inte gick med i ;)) och jag håller tummen för dig!

Sen är jag inte så insatt. Alls faktiskt. Struntar i vad folk har för åsikter bara dom inte är för extrema för en liten människa som jag.. Bara så ni vet *förklarar*

Alla får vara som dom vill!

Detta var mitt kraftigaste politiska inlägg hittills, och nu dör det ut.........


;)

Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se