Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Nu är det nattardags.

Av Ulrika - 16 maj 2009 23:19


Skall dock endast natta mig själv. Maken är ute på havet och fiskar, har sagt god natt åt honom, och god fiskelycka.

Nu väntar kvällens sista tekopp och sen väntar min säng på mig.

Katterna vill också ha sitt kvällsgodis, dom vankar som osaliga andar omkring mig, dom märker när det snart är dags ;)


Ha det så gott i natt, sov gott, dröm vackra drömmar och vakna utvilade imorgon.


Lämnar er med en extra Puh ikväll. Tag hans ord med er i drömmens värld..Titta alltid var du går.

 Annars kan det hända att du trampar på en bit skog

som blivit utelämnad av misstag.


-Nalle Puh-


Fridens!

;)

 
ANNONS
 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

17 maj 2009 07:10

Sök på youtube då-Låten heter "Naken i min säng" och som sagt det är tips från MofsSonen-tonåringen och inte rumsren-fast den äckliga refrängen sätter sig*yeeeekkk*

http://mofs.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se