Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Bara en sista *asg*

Av Ulrika - 16 maj 2009 18:08


För att lätta upp stämningen så spelar jag denna ffa för Mofs, hon som gav mig ett garv med denna film så jag nästa pinkade ner mig (jag är helt ärlig här, jag knep allt jag kunde).

I soffan satt Maken och blängde på mitt störande beteende, helt oförstående. Jag krävde honom att komma och verkligen LYSSNA och det han gjorde. Han smålog lite, och sneglade lite mot där jag satt och skrattade ryggen av mig, skrattade mest åt att jag skrattade mig fördärvad.

Efteråt frågade jag om han inte tyckte den var helt underbart rolig... mjaa, eller njae såå kul var den inte *chocken*

Fatta hur paff jag blev. Tur jag har roligt för mig själv också!


Vi har samma typ av humor, oftast. Tycker dock han är en Fåntratt som inte inser graden av denna låts braighet. Heja Mofs, denna tillängnas Dig *kramar om*


Vad kan jag säga? Lite roar smått (som min mamma sa när jag var barn) 
ANNONS
 
Ulla

Ulla

16 maj 2009 18:32

Hej, kikar in lite och ser en trevlig blogg, som jag gärna kikar tillbaka till.
Ha en fin kväll

http://ladyinblue.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

16 maj 2009 18:56

Välkommen hit Ulla!
Jag ska titta in till dig senare ;)

 
Mofs..herself

Mofs..herself

16 maj 2009 21:13

*hehe* Ja den är underbart sötast, ska se om jag hittar någon annan sån sötisfilm senare
;)
Tack för inlägget
*ger Gott&Blandat*

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Barnförbjudet tips

16 maj 2009 22:16

Hm, MofsSonen tipsar om denna :

http://www.youtube.com/watch?v=K95t-2o7woA&feature=related

refrängen sätter sig galet mkt-jag sjöng den konstant när jag borstade tanden..Jag svär mig nästan fri från det barnförbjudna innehållet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se