Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Nu pausar jag ;)

Av Ulrika - 16 maj 2009 18:02


Nu kan ni andas ut. Jag har fått mig många sköna stunder här längs minnenas alle´ och pausar härmed från alla youtubeklipp *trött men belåten*

Vissa låtar vill jag gråta till, dom påminner om tråkiga saker, medans andra känns glada och roliga.


Livet i en liten ask (datorn)... internet innehåller allt, det är bara att inse. Jag har nu kunnat minnas tillbaka till min ungdom, gymnasietid, mellanstadiets diskon och första sneglingarna på motsatta könet ;)


...en liten påminnelse om att vi alla blir äldre, visare (eller) och erfarnare.. Sen kan vi ju fortfarande vara barnsliga, vuxna och sentimentala.

Särskilt jag som är medelålders *inser*

 
ANNONS
 
Snäckan

Snäckan

18 maj 2009 14:03

Visst är det så. Alla har vi olika minnen till de olika låtarna. Vissa saker vill man minnas och andra stoppar man längst ner i malpåsen.

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se