Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Kan inte sluta ;)

Av Ulrika - 16 maj 2009 17:48


Klicka er vidare bara, jag är inne på minnenas alle´.

Har nu lämnat 90-talet och stiger tillbaka till 80-talet. Ung och oskyldig. Hela livet framför sig. Yttepyttesaker var ENORMT stora problem *tittar i backspegeln*

;)

som sagt, klicka vidare.... om ni inte gillar det! 
ANNONS
 
Eva

Eva

16 maj 2009 17:51

*diggar* vilka bra låtar du valt idag! *diggar vidare.... vilket kan behövas efter allt fikabröd och tårta... bäst å röra på dökötte*

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

 
Kvasthilda

Kvasthilda

16 maj 2009 17:56

MUMMA!!! En av mina gymnasiefavvisar!

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
Snäckan

Snäckan

18 maj 2009 13:59

Mmm...förflyttad tillbaka till en sorglös tonårstid :-)

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se