Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Sexsnack och besöksrekord ;)

Av Ulrika - 16 maj 2009 08:04


Innan jag vaskar upp aggregatet, byter trosor och klär på mig tänkte  jag bara meddela en liten sak.


Igår hade jag besöksrekord! tamtidaaa *fanfarar*

207 st olika människor besökte min lilla sida igår.


Det är så jag hissnar. Det är så himla otroligt. Jag känner en ödmjuk känsla i mitt inre, tack och åter tack.

Först får någon dag sen (jag har inte sagt jag är överintelligent) insåg jag vad statistiken stod för. Jag har sagt till Maken att jag har t.ex 190 unika besökare, och flera kommer ju tillbaka VARJE dag men vissa kommer ju aldrig (jag förstår er) tillbaka, så jag har säkert flera hundra besökare som varit här!

Så för någon dag sen insåg jag ju att jag har 1500 st som varit in till mig hittills denna månad. Unika besökare. Fatta vad stort! Det är ju tokmånga!


Alltså det är ju hela jäkla byn jag bor i. Fatta vad många som bor här i byn, det är ju hus överallt, och det är en stooor by..

Så många kommer in här. Hur kan man bli annat än tacksam och glad då?


Ni ser att jag är tacksam va? Det var bara det jag ville poängtera.


Strunta i det första jag skrev, det där med aggregatet. Det är Maken som började med det och jag har ju som en apa fortsatt.

På Makens förra jobb så var det ju nittinie komma nie procent karlar och jargongen där var lite speciell, särskilt när det gällde telefonsamtal till kärestan. Då tystnade alla och lyssnade. Alltid. Och karlarna var ju då tvungna att spela Allan.


-Vaska upp Aggregatet för jag kommer snart hem!


-Nämen, har du börjat på egen hand? Stäng av vibratorn för tusan, jag slutar ju halv två!


-Men fan, jag ägnade mig ju åt DIG hela natten, är du inte nöjd?


-Vill du tacka mig för inatt? jaså, ja du vet att jag är redo.


-När jag kommer hem så vill jag att du är redo.


- Va, går du  naken hemma nu? Jag slutar inte förrens fyra vet du ju?


- Va, vill du ha ÄNNU fler batterier. Jag tog ju hem igår. Har du använt upp alla? (syftande på nymfomanen hemma, nåt alla drömde om;))Sådär gick han på. Och jag vande mig. Och alla satt spänt och lyssnade. När något sånt där kom så skrattade alla och återgick till sitt.

Karlar.

Kan tillägga att när Maken kom hem så var det sällan jag låg redo *asg*

 
ANNONS
 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

16 maj 2009 08:28

Hahhaha karlar och deras snack. Sedan när de kommer hem så är de fegisar och piper fram:hej min lilla pluttifnuttgosiga favorit snofsipofsa

Grattis till fina besökssiffror.Det är alltid kul att se att dem ökar oavsett vad man skriver om. Man får aldrig tappa bort sig själv i statestiken-då blir det inte bra.

Ha en bäst lördag.

http://mofs.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se