Direktlänk till inlägg 14 maj 2009

Ojoj..

Av Ulrika - 14 maj 2009 00:12


Klockan är tolv och jag har inte gjort annat sen jag kom hem kl 23, än att skriva och svara på kommentarer.

Riktigt väl spenderade minuter m.a.o ;)


Har varit på avslutning ikväll. Jättetrevligt som vanligt. Vann på vårt lotteri gjorde jag också. Yippii, lite mer tyg ;) Jag hade ju så lite *skrattar djävulskt*

Jag är alldeles stinn av alla mackor jag glufsade i mig, vi hade knytis och vi åt smörgåsar, alla tog olika ingredienser till mackorna. Kanongott. Åt fler än en kan jag säga. Drack te och cider, och tog en yttepyttebit lingonkaka, knappt värd att nämnas. Den var god. Allt var gott. Därför är jag stinn.


Nu ska jag gå och ta lite piller och nanna kudden. Ingen tekopp ikväll..

Kanske shoppa shaktimatta imorgon. Vi får väl se..


Nattinatti everybody!

 
ANNONS
 
Truddelutt

Truddelutt

14 maj 2009 07:32

Hihi, min katt föredrar att springa fram och tillbaka under lakanet när jag har upp det i luften för att det ska hamna bra på sängen. Han far från den ena sidan till den andra och när lakanet kommer på honom så ligger han stilla (precis som om jag inte skulle se honom) tills jag har upp lakanet i luften nästa gång få då far han ingen. JÄttekul!!! Tycker han. :)

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

14 maj 2009 07:34

Grattis till vinsten!! Alltid kul att vinna. :)
Kul idé att ha knytis när det gäller smörgåsar och pålägg. Då kan man ju få nya mackuppslag. :)

Hoppas du har fått en god natts sömn.
god morgon förresten!

kramen

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Snäckan

Snäckan

14 maj 2009 08:02

Låter som en trevlig kväll. Hoppas du fick sova gott!
Ja, så länge man kan jobba ska man göra det, tycker jag också. Dock inte i större omfattning än man klarar av. Är 50% vad man klarar så ska det vara det som gäller. Fritiden är ju också viktig. Så glad att min läkare faktiskt tryckt på det i sitt intyg - att jag inte klarar mitt liv hemma längre.
Ha en fin dag!

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

 
Annika

Annika

14 maj 2009 08:11

Gooooooood mooooooorgon Ulrika.
*tar i från tårna*
Grattis till vinsten!!
*applåderar*

http://acka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

14 maj 2009 08:19

Truddelutt. Ibland blir jag så himla less på katternas påhitt, men ofta så flinar jag glatt när dom har sina race. Som vid bäddning. Dom tror också att dom är osynliga, särskilt stora klumpen Homer ;)

Snäckan. Vad skönt att ha en sån läkare som förstår. Inte alla förunnat.

Annika. Goood morgon själv Annika, visst är jag duktig som vann. Jag har tur i spel OCH kärlek *bröstar mig*
;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se