Direktlänk till inlägg 13 maj 2009

Favoritlåt, en av dom!

Av Ulrika - 13 maj 2009 17:05


Skrev ju häromsistens ett inlägg som var ett rop på hjälp, tack Mofs för att du försökte rädda mig ;)


Jag letar nya favoritlåtar, sitter på youtube istället och letar gamla-hur kommer det sig?

Har inte hittat så många nya favoriter och jag vill så gärna ha lite nytt att lyssna på när vi flyttar ut till stugan. Fylla iPoden med lite nytt härligt stoff. Bara bra låtar alltså.


Här kommer en favorit, en annorlunda en. Egentligen inte min smak men denna är jättebra...

 
ANNONS
 
Truddelutt

Truddelutt

13 maj 2009 23:12

Svårt att hitta nya favoritlåtar. Försöker ibland men slutar iaf med att jag lyssnar på Kent, U2 eller Metallica. Mina favvisar. :)

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Eva

Eva

13 maj 2009 23:37

Neeeeeeeeeeej!!!!!!!!! inte HON!!!!!! pleaase!!!! *snälla snälla-går över mitt förstånd* kräksvarning i stoooooort lass!!!! Natti natti på dej... suss gott

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se