Direktlänk till inlägg 13 maj 2009

Vad ska man säga?

Av Ulrika - 13 maj 2009 14:30


En dag full av verksamhet, eller inte så mycket kanske. Eller inget alls egentligen.

Känner mig seg och sliten, av vad vet jag inte. Har inte slitit så mycket de senaste dagarna. Resan i helgen kanske, jag har ju upptäckt att jag blivit äldre och allt blir jobbigare.

Efter helgens katastrofala sängar så har jag sovit som en stock. Jag väljer att tro att det är resan som satt sina spår och inte ålderdomen ;)

Så här är det att kämpa med ett gäng sjukdomar. Ibland så går man i en mindre vägg (vill inte säga väggen för det är nåt annat) och allt stannar upp. Det gäller att hushålla med de krafter man har, och fokusera på det positiva. Jättelätt? Nej, jättesvårt.


Nu har jag en galen katt som skriker HÖGT så liten hon är, riktigt djungelvrål... kan betyda att hon vill ha mat eller bara är sällskapssjuk. Dessa vrål är lite svårtydda. Den andra han är som vanligt pigg att följa med mig vart jag går, så fort jag ställer mig upp så hoppar han ner och springer förväntansfullt mot trappen. Målet för honom är att gå upp och få smaka go (kattgodis är lika med torrfoder), och om han får smaka nere spelar ingen roll. Han ska ha godis uppe.

Och då har man en lurvig best framför fötterna hela dan..


Det är roligt nästan jämt.


Vad som också är roligt det är när man tar nya dammsugaren,

Electrolux Ergorapido, och vänder på denna dammsugare och ser vad som är under.

Det är en höjdare.

Jo, en halv katt.

En halv Homer för att vara exakt. Homer löser så in i h-vete med hår, ja Allis också, så det rullar stora bisamaktiga råttor med katthår precis överallt...


Den är bra dammsugaren, för korta ryck. Ska man använda bara den så skulle jag tänka om. Jag använder min för att ta det värsta, den är lite väl klumpig och kommer inte in under soffor och annat.. Däremot är den ju enkel att slita fram när man måste röja upp lite.


Tänkte i mitt stilla sinne när jag stod och slet hårtofsar som tjorvat in sig i dammsugaren, hur skulle den sett ut om den kommit åt ALLA dammråttorna, även dom som flytt in under soffan?

Hemska tanke!

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

13 maj 2009 15:39

Men har du en rosa dammsugare?

http://www.osloskanskan.blogspot.com

 
Ingen bild

Ulrika

13 maj 2009 17:01

Har exakt som den på bilden. Tyvärr rosa, vågavägrarosa gick all världens väg. Hade helst sett en jätteröd dammsugare..

Men ja, jag har en sådan här, har en vanlig dammsugare också förstås.

 
mockapocka

mockapocka

13 maj 2009 18:08

Det vill man inte veta! Det är därför man har en sån där liten. Min hakar dessutom upp sig stup i kvarten när den försöker suga upp min långa hårstrån. Det har inte gått hittills. Men det gör inte så mycket. Då kan jag ta en paus. Jag kan ju inte BÅDE dammsuga och laga dammsugaren på samma dag. Det går inte.

http://mockapocka.blogspot.com

 
Ingen bild

Ulrika

13 maj 2009 23:17

Mockapocka, gör som jag-klipp dig! Nä, skämt åsido, så har jag rätt långa strån ändå, och katthåren får man leva med.
Ganska pillrigt att få lös dom faktiskt, men det får man också leva med.
It´s life!
;)

 
Snäckan

Snäckan

14 maj 2009 08:04

Ah, fattar precis vad du menar med att gå in i en mindre vägg. Det är ju så det är liksom. En annan sak än att "gå in i väggen".

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se