Direktlänk till inlägg 13 maj 2009

Dagen har börjat.

Av Ulrika - 13 maj 2009 10:30


Denna onsdag är nu en bit gången. Jag har fått en ros som jag skickat vidare, dessutom har jag skickat vidare den award jag fick från Mofs förra helgen. Har klurat då den ett tag.

Helst vill jag ge åt alla jag "känner" och ni får mentala rosor/awarder, men ibland vill jag också framhäva vissa personer och ge mer personligt...


Nytt stycke, ny mening och stor bokstav (minns ramsa från skolan


För övrigt är onsdagen seg. Är stel och det värker i axlarna, dagen blir alltså lugn.

Köket är belamrat med papper och ser ännu värre ut än det är. Igår tog jag några små stunder på kvällen och sorterade en bunt då och då.


Ikväll har vi avslutning i vår quiltförening. Ska bli kul, och därför tar jag det lugnt idag, för att inte förstöra kvällen.

Vi ska ha knytkalas, dock något uppstyrt för att undvika att alla tar slisk, vi har tänkt oss smörgåsar och bara en sort slisk...

Sen ska vi ha ett litet lotteri, och en liten handsömnadsgrej att pyssla med. Lugnt alltså. Som jag vill ha och behöver det.


Maken har tråkigt, de får inte fiska idag pga att salteriet fått in för mycket fisk. Vissa samlar på sig och skickar allt på en gång, bara för att var djävliga skulle jag tro. Nåja, det blev fiskefritt idag alltså, FF som ni vet ;)

Fast det tråkiga är att det blir den lite längre pga att det ska bli kulingar närmsta dagarna, och då blir det ju lite trist för Maken och polaren T.

Nå, jag har trist jag också kan jag tillägga. Särskilt när kroppen säger ifrån, det handlar om soffan och tv´n och det kan ju bli tradigt i längden...


Nu ska jag gå och ta mig något att äta, jag har så svårt att äta på morgonen när jag har mycket värk. Tappar matlusten totalt, men nu känner jag att jag måste försöka pilla i mig nåt, jag mår nästan illa. Mycket medicin på tom mage är inte så smart, men vem har sagt att jag är smart? Jo, just det - ingen!


Så te och en filmugg ska det bli.


Ha en härlig onsdag alla ni därute!

 
ANNONS
 
Eva igen .....

Eva igen .....

13 maj 2009 11:48

*hmf, fnyser* hallååå där... kom nu inte här å dravla om att du INTE ÄR SMART! *stampar me foten hårt i golvet* klart som korvspat att du é superdupersmart!! bara de att (-jämförelsevis) så har man oftast för mkt ludd i skallen när man har värk... så de så! *konstaterar glatt*

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

13 maj 2009 12:46

Åååå.. vad duktig du är som syr såå mycké.
Jag skulle oxå vilja kunna sy, ska väl köpa mig en egen maskin så jag kan sy upp ALLA panelgardiner jag har som är för långa.. *suck*

PS. Hittade hit genom Pia´s blogg.. DS

Ha en underbar dag i solen.. // Annelie

http://minegen65.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se