Alla inlägg den 11 maj 2009

Av Ulrika - 11 maj 2009 06:45


Har väl varit uppe sen halv sex, somnade igår kväll på soffan och sov i nästan tre timmar. Kände mig ju trött förstås men inte trött.

Jag hade visst någon slags aning för jag hade stängt tv´n, och jag vaknade strax före Maken ringde kvällssamtalet. Var inte uppe länge efter det så jag har sovit fantastiskt gott och länge.

Nu ringde jag Maken som är ute och drar sköten (drar och skakar av ev. fiskar från näten) och såg då att jag hade två missade samtal, en från honom igår kväll och en från kompis F som är i USA.


Maken hade inte ringt och därför knappast USAkompisen heller. Skönt. Hade annars trott att jag varit medvetslös, har nog aldrig sovit trots mobilens ringning.


Dagen idag ska ägnas lite lojt åt rensning av lite papper från kontoret. Det är ett projekt jag inte ser fram emot att göra men däremot när det blir klart. Papper på sina särskilda platser, insatta i pärmar etc. Ska bli så skönt. Har alla papper kvar men måste leta igenom flera ställen innan jag hittar dom bland alla andra.

Oordningssam? Moi! Chockad över påståendet. Inte.


Trots att jag är född i jungfruns tecken och alltså ska vara noggrann, planerande och pedant och ordningssam så mjae inte riktigt min grej tyvärr.

Jag är planerande, det stämmer. Vad gäller övriga jungfru egenskaper så kammar jag noll.

Lappar och listor är jag bra på. Att skriva dom. Det är jag duktig på. Ofta och långa.

Men att följa dom är det si och så med. Men jag minns ju bättre bara av att skriva ner t.ex handlingslistan även om jag glömmer att ta med den till affären.


Så, nu startas dagen med en tekopp och kanske en macka (är ju van hotellfrukosten nu och vill fortsätta den inslagna banan ;)) innan jag stapplande tar en bunt papper och går igenom.

Vad som är bra är ju att detta kan man sköta sittande i soffan, kräver inte att man kryper och böjer sig hela tiden.

Perfekt alltså.


Hoppas dagen blir solig för mig och för er *generös ;)* och att alla mår så gott det går.


Må dagen bli bra!


ANNONS
Av Ulrika - 11 maj 2009 06:16Hur underbart det skulle vara

 att ha en Riktig Hjärna,

som kunde tala om saker och ting för en.


-Nalle Puh-

ANNONS
Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se