Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

En extra Puh

Av Ulrika - 11 maj 2009 22:45


Eftersom jag inte gav er någon Puh i lördags då jag hade mage att vara bortrest kommer här en till.....


Det är roligare att prata med någon som inte använder långa, svåra ord,

utan korta, lätta ord, som:

'Vad sägs om lite lunch?'.


-Nalle Puh-

 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

11 maj 2009 22:49

Han är så klok! Så klok!

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Stort och smått

Stort och smått

11 maj 2009 22:58

Ja... Yvonne är klok.
Och ja, min själ har nog fått ta mycket stryk, många smällar. Någon gång kanske jag berättar min story.
Ev i bloggen, ev i mail om det är någon som vill höra...

Nu när jag börjar se saker i backspegeln och har ett facit i höger armbåge så ser jag hur dum i huvudet jag har varit.

Väldigt lätt att vara efterklok!!!!

God natt! Kram

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Snäckan

Snäckan

12 maj 2009 07:48

God morgon! *vinkar*
Håller så med dig om det du skrev hos mig igår. Att det inte är värt att jobba och gå ner sig så man inte orkar med livet hemma. Livet måste ju vara mer än att jobba. Man vill ju leva också. Eller hur?
Hoppas du får en bra tisdag!

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se