Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

Jag får ett tuppjuck snart!

Av Ulrika - 11 maj 2009 19:23


Denna dag som började så bra, varför började jag rota i Media Playerjäkeln??

Det är ett knepigt tekniskt problem, vissa filmer syns inte undre textraden vilket är attans irriterande. Särskilt när den syns på den gamla och i datorn. Har suttit och letat info på nätet, ja tjena så bra det gick. Inte.

Blir nästan förbålt irriterad, varför funkar det inte? Har provat alla kombinationer på inställningar både på Mediaspelaren och på Tv´n *sucka*

I-landsproblem jag vet, men ack så irriterande.


Nåja, dagen har också ägnats åt lite pappersinsortering, inte insamling alltså.. så kul och enkelt är inte livet, nej sortering handlar det om.

Har alltså börjat. Hrm, nog om det.

Har också fått mina nya böcker, Nej, Truddelutt dom du trodde det var är några andra, det här är nya *host* igen. Jag var helt enkelt tvungen att ha dom *änglalikt*


Har bläddrat endel men sen började jag tortera mig med tekniken och tappade all världens sugar.

Så nu ska jag flytta över några gamla filmer till nya spelaren och se någon "gammal goding"...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se