Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

Vittjat postlådan

Av Ulrika - 11 maj 2009 14:40


Ahh, flera räkningar låg ju där, härligt! Men där låg också ett kort från en av mina bloggvänner, ännu härligare.

Vad glad jag blev. Jag blev jättejätteglad. Det gjorde min dag!

Tänk så länge sen det är sen jag fick ett brev/kort som inte levererades genom nätet. Otroligt.

Jag har riktigt glömt bort hur kul det är att få riktig post.


I posten låg också ett paket med vad vi trodde var gratis tillbehör till de 18000 kr vi betalat för fiskbingarna, men se icke, han ska ha 181 kr för dessa extra korkar. Jäkligt snålt hörrö du. Särskilt efter förra leveransen av fiskbingar då han skickade med ett trettiotal extra korkar som en annan fiskare lade beslag på trots att dom skulle delas ut bland alla som köpt bingar. Kan säga att bingarna går på ca 3250 kr st. Och då ska man betala för att man vill ha en extra kork för dom som ingick men som man inte fick.

Jäkla snåljåp.


Nå, idag fick jag ett sms om att mitt Ellospaket kommit, framme på byns affär muttrade jag om att mitt Adlibrispaket inte kommit.

-Men det har det ju sa S!

Lycka, hem med lite grejer och lite böcker.

Passar bra att bläddra lite och insprirera sig i böcker nu när jag har mitt syrum fint och prydligt.


Förresten så har jag inte börjat med kontoret som jag tänkte, pilutta dig du dumma städande. Jag gör som jag vill, basta! För jag är vuxen! *trotsig*


Nu regnar det lite smått, fick gärna regna mer för mig. Regn regn och lite mer regn vill jag ha. Då ryker sista snöhögen och jag har det mysigt i soffan under pläden, bläddrandes i mina nya quiltböcker.


Bara en sån sak!

;)

 
ANNONS
 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

11 maj 2009 17:25

Det verkar vara harmoni i din måndag*märker* vad härligt!

http://mofs.bloggagratis.se

 
Truddelutt  med dåligt minne

Truddelutt med dåligt minne

11 maj 2009 18:55

Några roliga böcker??
Men det kanske du redan har skrivit om här... *funderar*

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Stort och smått

Stort och smått

11 maj 2009 22:52

Har ni snö kvar...? *frågar försiktigt*
Vad långt vårt avlånga land är...
Jag borde veta, jag har bilat genom hela landet....

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Ingen bild

Ulrika

11 maj 2009 22:55

Agneta, ja vi har kvar en liten hög där traktorn lämpar av all snö, vilket har givit stooora högar. Men nu är den turligt nog mycket mindre... Annars blev man ju skogstokig!

Mofs, den fina måndagen blev bara halvfin ;)
ganska vanlig måndag m.a.o

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se