Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Om man knackar på....

Av Ulrika - 10 maj 2009 22:58


Kom att tänka på en sak. Jag är ju född i Piteå och där är man patriotisk som få, men jag är numera Kalixbo i själ och hjärta. Har ingen som helst dragning till Piteå längre, har verkligen bott in mig här i byn.

Men något man säger är att om du så kommer till rymdens yttersta del, du kommer till världens slut-en vägg som sträcker sig hur långt upp som helst, och knackar på. Visst fan är det en Pitebo på andra sidan!


Nu tänker jag så om Kalix *flinar*


Nu tänkte jag på det i samband med Umeåresan. Då passerar jag Piteå och känner ingenting. Inget alls. Vill bara "hem", och det är ju jätteskönt att längta hem där jag bor nu istället för att sakna nåt annat.

Men när vi var i Umeå så gick vi in på en affär med hantverk, och likt en magnet drogs jag ju till vissa saker. Hon som jobbade därinne för tillfället (25 st har affären tillsammans) var jättetrevlig. Vi kom i samspråk och visst tusan var hon quiltare ;)

Så i Umeå där jag inte känner en kotte travar jag direkt på en tjej som syr i lappteknik, jättekul. Blev lite surr om sådant, och koll på hennes alster. Det var jättetrevligt.


Så det gäller nog quiltare också.

Vi finns överallt.

Tänk på det ni därute, hips vips har ni en av oss

 i er närhet

;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se