Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Hemma igen

Av Ulrika - 10 maj 2009 14:35


Ordningen är återställd. Jag är hemma. Möttes av två fina kattspyor fast katterna var jätteglada. Tog hand om spyorna, satte igång en maskin med Makens kläder och satte på tevatten.

Makens två klädpåsar med tvätt kändes fräscha och roliga att ta hand om. Riktigt fin bouquet på kläderna efter många många dar instängda i påsarna, lite svett och fisk i fin mix...


Kändes fint att ta reda på. Nu är det dock tvättmaskinen som får sköta resten, påsarna som tvätten låg i kändes rätt att kasta bort *äckelpäckelfeeling*

Så med kattkräket borttaget känns huset välkomnande. Katterna var lite väl välkomnande. Allis skriker i högan sky och springer fram och tillbaka i ett slags se-migstuk. Homer traskar lungt och sansat, ibland kastar han sig på något mystiskt t.ex usbsladden som såg riktigt ormlik ut.

Dom är glada och spralliga. Härligt. Förutom skriken/vrålen som kommer från den lilla kattkroppen.


Hur ser det då ut på snöfronten hör jag det frågas genom cyberspejset? Tja, mesta snön är ju borta, men det finns kvar av våra stooora högar på gården.

Sen såg vi tussilago en timme bort, så snart är dom här..

bara en sån sak, ni som bor med rena blomprakten redan nu *sucka*


Nu ska jag ta mig en tekopp innan jag ger mig ut på en bloggrunda och ser vad nytt under solen...

 
ANNONS
 
Anna

Anna

10 maj 2009 17:06

Snö alltså...
Känns lite avlägset nu här nere hos oss. Men man ska nog inte ropa "hej" än, kan ju komma något bakslag... =)

http://annabellan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se