Direktlänk till inlägg 8 maj 2009

Resfeber?

Av Ulrika - 8 maj 2009 09:06


....nja, känner ingen resfeber förutom att jag är rädd att glömma nåt. Man skämtar om att man har dåligt minne men i mitt fall är det så, eller eg. koncentrationssvårigheter. Fibro är en sådan sjukdom där ovanstående är ett symtom, kanske för att det går åt  så mycket kraft att hantera värken att det tar slut och hjärnan orkar inte minnas så bra. Eller nåt?


Hursomhelst så skriver jag lappar, nu har jag en packningslapp. Det är väl en sak om det bara gällde mig, men Maken vill ha ditt som datt, ta en rakhyvel, har jag några fler byxor mm

Så nu har jag packat en liten väska åt mig och två större åt honom, tur man inte ska åka buss.

Nå, nu har jag packat klart och väntar bara på avresa, och vad gör jag då, jo bloggar ;)

Tänkte hinna med en bloggrunda innan jag far trots att jag kommer att kunna se lite under helgen också. Jag tar ju med mig lilleman...min dator alltså.


Nå, lär bli en hektisk helg med mingel och uteliv..NOT hehe, va ska jag ut och göra?

Nej, goda middagar, hotellfrukostar och vanligt umgänge är vad som gäller. Vill ha det så.


Inaffsädd nu så här före avresan, har lite fler kontakter att dra ut...


Ha det så gott govänner vi ses senare,

när jag inte kan hålla mig längre ;)


 
ANNONS
 
Annika saknar redan

Annika saknar redan

8 maj 2009 09:36

*sakna sakna sakna*
*längta längta längta*

Snälla, du kan väl fotografera frukosten!! :-)

http://acka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

8 maj 2009 09:41

Kära du. Klart jag ska fota frukosten, det bästa med hela hotellvistelsen!!
Va gullig du är som saknar mig redan innan jag åkt..
Ska försöka uppdatera ofta...

 
Eva

Eva

8 maj 2009 11:31

håller fullständigt med Annika! de blir tomt :0)
Men du är VÄL UNNT en semestertripp med gofrulle osv.

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

 
Snäckan

Snäckan

8 maj 2009 12:20

Brukar säga att mitt liv består av små gula Post-it lappar :-)
Jag hoppas ni får en underbar helg! Njut!!!

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

 
Truddelutt

Truddelutt

8 maj 2009 16:18

Hoppas att ni får en trevlig helg!!!
Kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

8 maj 2009 16:44

Du har något att hämta hos mig senare när du kommit hem :)

http://mofs.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se