Direktlänk till inlägg 8 maj 2009

Homer är kär

Av Ulrika - 8 maj 2009 08:31


Har katterna ynglat av sig? Eller klonat sig kanske troligare..

Jag är nämligen full i katter. Undrar om dom känner på sig att mamma ska lämna dom åt sitt öde i dagarna två?

Vi har ingen kattvakt denna gång, våra vanliga kattvakter är ju på samma ställe som vi, och dom klarar sig.

Vatten, en dags ranson blötmat och torrfoder, men ffa mängder med sovställen ;)


Jag är en hönsmamma, jag drar ut kontakter så at dom inte råkar slå på nåt. Inte för att dom ännu slagit på perkulatorn eller strykjärnet, men man vet aldrig.


Åker snart för att se hur Umeborna sköter sig, och jag är sugen på frukostens magiska värld.

nu har jag skrivit detta inlägg prkfingervalsigt för Homer är så kär, han ger sig inte förrens han får komma upp i knät, vandrar på tangentbordet och viftar med svaven i fejset på mig.

Och vem kan neka en så kär katt? Inte jag, så här sitter jag med honom i knät och med ena handen kliandes honom och andra skrivandes...

 
ANNONS
 
nilla

nilla

8 maj 2009 22:42

Det låter så gosigt!
Vi hade en katt för några år sen, en unge, som vi var tvungna att lämna tillbaka efter ett par månader för jag blev jätteallergisk... Trist. Men det var jag eller katten typ.

http://nillalivet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se