Direktlänk till inlägg 7 maj 2009

Housetouring del 2

Av Ulrika - 7 maj 2009 20:39


Nedan visas katternas klösbräda vid ingången till sovrummet. Tänk på att man måste passera mitt syrum för att komma till sovrummet (vad tänkte jag på?). Hade varit bättre tvärtom. Men när vi flyttade in hade jag inte en tanke på syrum, kunde gott sy i köket tänkte jag. Men det blev lite besvärligt förstås.


Nedan inne i sovrummet


Nedan sovrummet från andra hållet, notera teven..


Sisådärja. Så ser det ut på vår ovanvåning, tänk att jag har brunt i sovrummet, vardagsrum och kök ;) va crazy jag är.


Notera dom låga jäkla dörrarna, ni som inte är så lång som jag ni klarar er, och trots att jag är av underlängd i förhållande till vikten så slår jag skallen om och om igen. Säger väl mer om annat än om längden men strunt i det ;)

 
ANNONS
 
Annika

Annika

7 maj 2009 21:23

Ulriiiiiiiiiiiiiika!!
Jag ÄLSKAR före och efter bilder.
Förutom när det gäller mig själv och vikten för där är resultatet felvänt! :-)

Du har hur som helst varit väldigt duktig!!

http://acka.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

7 maj 2009 21:40

Katten går ton i ton, så eftertänksamt;) Fint!

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

7 maj 2009 22:31

Annika, jag bröstar mig av stolthet över min duktighet, och över din komplimang. Jaa, vikten ja, kanske lite i överkant Moahahaha, jag väger på tok för mycket, eller så är jag på tok för underlång.

Ann-Louise, katten är stylad för att passa hemmet, färgad och med slingprickar. Den andra katten är dock rent opassande, grå och trist. Funderar på en Homer i grönt... vad tror du?
;)

 
Snäckan

Snäckan

8 maj 2009 07:25

Hemtrevligt!

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se