Direktlänk till inlägg 7 maj 2009

Min övervåning i bilder!! del 1

Av Ulrika - 7 maj 2009 20:26


Trots att ingen pockat på att få se min reda på övervåningen så har jag bestämt att ni ska få den ynnesten ändå *tamtadaaa*


Först ber jag om ursäkt för den lite skruttiga kvaliten, kanske min älsklingsMake köper mig en ny om jag gullber honom *funderar*


Först ut är en förebild på min värsta garderob, tog bara från dörren för det är så smalt och svårt att visa, garderoben är ju kanske fyra meter lång. 

Sen kommer efterbilden. Betänk att vi inte har några övriga förrådsutrymmen. Var snäll med mig *ber*

Lite bättre får man väl ändå lov att säga. 

Nedan kommer en efterbild, tog aldrig någon förebild, hade ju så bråttom och började riva ut från denna också. Säcken som står där är sängkläder som ska ut till stugan. Sen är det två sådana galler hyllor på sidorna innehållandes dukar och handdukar.. 

Nedan är min stryk och tillskärningshörna. Draperiet är sytt av bruna fultyger, men det blev ganska fint ändå. Det som står där lutat mot väggen, grått, det du Mofs, är en kildyna. Den ska få ett överdrag eventually.. 

Nedan har vi underdelen, två stora lådor innehåller vadd och liknande, den tredje innehåller tygbitar och påbörjade projekt. Dom gröna är färdiga alster, UFO´n och små tygbitar. 

Nedan är mitt tygskåp. Randiga och rutiga tyger finns i lådorna, samt div andra sybehör, som band etc..

Notera Homer i sovrummet. Jag försökte ta bort blänket som var av hans reflexögon så han ser blind ut.
 
ANNONS
 
Kvasthilda

Kvasthilda

7 maj 2009 21:26

Guuuu' vad avundsjuk jag blir på dina tygskåp! Drömmer också om att ha det så, Kanske blir den dagen alla kottarna flyttar ut - om sådär en femton år eller nåt. Killen 30, ja det låter som en trolig framtid...
Skitsmart med ditt syrum och den där bänaken med det fulbruna lapptäckstyget, eller vad du kallade det ;) Ser lite amerikanskt ombonat ut.

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
Eva igen .....

Eva igen .....

7 maj 2009 21:50

alltså..... ja är sååååååååååååååååå mäkta impad av dej ska du veta!!! att du lyckats med denna bedrift med dina problem. *loggar ut å lovar göra en egenhändig award till dej*

STOR ELOGE!!!

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

7 maj 2009 22:10

Åååh tack för rundvandringen-jag ska nog göra en sådan härhemma oxå en braigt dag och visa er MofsLyan. ååÅÅh tack igen för förklaringen ang kildyna*fnissar*

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

7 maj 2009 22:27

Kvasthild. Ja, skynket kom till i tanken för länge sen, för att dölja oredan men det dröjde innan det blev verklighet (konstigt :))
Och jag älskar mina tygskåp, ska inte berätta för Maken att jag har fyra-fem 56-liters lådor med tyg till...

Eva, tackar. Jo, jag måste erkänna att jag är stolt för det var en bedrift, jag har haft ONT, mycket ont. Men nu så här i efterskott så känns det härligt.
Jag är redo för kontoret nu *präktig*

Mofs, klart du ska köra en rundvandring du också. Vill se. Nu helst ;)
Tja, en kildyna är inte alla förunnat att ha kunskap om, bara få utvalda sjuklingar *fnissar*

 
Kerstin

Kerstin

7 maj 2009 23:19

du har mer tyg än jag. faen. *avundsjuk*

http://www.osloskanskan.blogspot.com

 
Snäckan

Snäckan

8 maj 2009 07:24

Imponerad av din ordning och förmåga att organisera. Wow! Nu känner jag ett oerhört behov av att göra ett projekt i min egen klädkammare. IKEA-lådor blir det nog...

Mmm...två veckor är mycket längre än en vecka. Absolut! Man får gnälla ;-)

Kram!

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se