Direktlänk till inlägg 7 maj 2009

Kvällsspa

Av Ulrika - 7 maj 2009 20:15


Tänkte göra mig fin för Maken. Smörja in fossingarna, hudvård, hårvård, ansning av ögonbryn, färgning av fransar, bikinivaxning, cellulitmassage... Moahahaha.. jag bara skojar ju *himlar med ögonen*


Nej, tar han mig inte naturell så kan det va. En norrbottning fjäskar inte! Jag menar nu inte tar på det sätt ni snuskhumrar tänker er tar *påpekar*


Nå, tänkte ta och smörja in fötterna, inte för hans skull utan för min. Det är så skönt, och för att undvika sprickor och elände, smörja och packa in i påsar. Det är äckligt själva inpackningen men skönt efteråt.

Sen hudvård... jag ska väl tvätta mig kanske. Klart slut.

 
ANNONS
 
Eva

Eva

7 maj 2009 21:46

*fnissar gott* såklart!!! inte 17 ska man väl behöva fjäska heller!!! klart norrlänningar tar *harkel* en för va man ÄR *fniss*

Å du!!! du kan ju hälsa på lilla Nappe när du liks é i Ume.... han bor numera där :0) jamena... hallåååå Ume e väl inte sååååååå stort, nog hitt du dit allti ;0)

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

7 maj 2009 22:28

Klart jag hälsar på Nappe om jag ser´n. No veit I väll vöre hä jär ine Ume, it jär hä sou stort ent, nää hä jär väl goude lagom..
;)

 
Eva igen .....

Eva igen .....

7 maj 2009 22:38

*garvar gott* pussa på han från mej da

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se