Direktlänk till inlägg 7 maj 2009

Maken fortfarande arg ;)

Av Ulrika - 7 maj 2009 16:38


Intet bättre på Makens humörsfront. Han har ringt polisen och försäkringsbolaget. Förs.bolaget ansåg att dom var så duktiga och populära, Maken ansåg motsatsen. Han sa att vi härmed inte ska ha bilen försäkrad hos dom något mer, dom sa att det är ju ett år som gäller. Inte om jag inte betalar sa Maken irriterat. Ja, är du så missnöjd så, sa hon. Ja va fan kan jag vara, jag betalar 5000 för en försäkring som kostar mig 8500 kr vid minsta skada, är inte det ett jävla ockerpris.??


Nåja, vi blir nog svartlistade av det försäkr.bolaget, tur vi har ett annat till resten av försäkringarna ;)

Det som är jobbigt för mig är att vi är så tajta jag och Maken, han berättar ALLT för mig, alltid. Det är naturligtvis något jag uppskattar, men ibland blir det för mycket båtar, fiske och motorer. Och som idag känner jag att jag har nog med min värk som är klart uttalad idag. Jag känner också ett behov att vara utvilad tills imorgon samtidigt som jag blir galen av att ta det lugnt. Det är ju så himla tradigt.


Men jag ser fram emot morgondagen. Få träffa maken och som sagt mysa under filten med deklarationen. Han ondgjorde sig över den också, nu åker liksom allt på samma bana, va fan har dom med det att göra? Myndigheterna. Vi får nämligen fyra sådana deklarationer varje år, stugans och vårt hus tre tomter. Vi får också på dom två tomter som är obebyggda. Varje år.


Jag har dock en viss nöjdhetskänsla över min röjning uppe, känner mig klar, ok viss städning återstår men jag tänkte städa som vanligt när jag är helt klar. Dammsugning räcker tycker jag. Ska kolla om det blev nåt av bilderna på min skitkamera och isåfall lägger jag ut dom sen.


Ha det gott alla därute.

Och vill passa på att tacka alla som besöker mig här, hade besöksrekord igår på hela 192 personer. Chocken fick jag, men blev glad. Tackar allra ödmjukast. Jag skulle dock kunna bli lite mer glad, tacksam och ödmjuk om jag någongång fick en kommentar av någon av er anonyma, är ju så himla nyfiken *nickar samtyckande*

Nickar samtyckande, vafan är det, klart det är samtyckande det var ju jag som skrev det. Ursäkta mitt ibland vimsiga beteende ;)

 
ANNONS
 
Eva me flock

Eva me flock

7 maj 2009 17:05

*kikar in----som vanligt:0) *
Ja håller med dej, visst äre tråkigt med alla dessa myndigheter! papper hit å papper dit, man kan bli hårlös för mindre!

Mm visst äre skoj när någon skriver en liten rad som kommentar, tyvärr är det ebb på den fronten hos mej med :0)

Hoppas iallafall att det ordnar sej med bilföräkring å annat tradit.... å njut av lillsemestern! Kramiz

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

7 maj 2009 17:13

Innebär det att du inte vill att jag skall skriva något nu?? ;-)
Eftersom jag har gjort det förr och är allt annat än anonym?
*struntar jag i isf* :-D

http://acka.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

7 maj 2009 18:43

Oj då. Men då kan han ringa å prata lite med min man. Han jobbar på försäkringsbolag;) Kanske samma som han är arg på...

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

7 maj 2009 19:05

Ooops Ann-Louise, jag hoppas din man jobbar med nåt annat ;)
Turligt nog pratade Maken med samma kvinna som jag gjorde så din man är inte berörd *hoppas*

Men jag kan tillägga att Maken har lugnat ner sig nu. Något.

 
Camilla

Camilla

7 maj 2009 19:11

*vinkar glatt* Jag är en av dem som kikar in, nästan, dagligen. Kommenterar gör jag dock väldigt sällan.
Hinner liksom inte..

Vet inte om du sett, men jag har ju länkat dig. För rätt länge sen. :o)
Gillar ditt "svammel" :o)

*kram*

http://djupadalarhogaberg.bloggagratis.se

 
Kvasthilda

Kvasthilda

7 maj 2009 19:30

Puss o Kram från mej också. Låter som att du behöver det. En kram i alla fall. inte en förkyld puss. Skulle väl vara från Maken då kanske.
Min dotter älskar dina Puh-tankar och lånar friskt. :-)

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

7 maj 2009 19:56

Klart vi kommer åter för vi gillar ju dig. Som ringar på vattnet sprids bloggen och man får fler besökare. Sträck på dig och var stolt.

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

7 maj 2009 20:08

Kvasthilda, visst är Puhtankarna härliga. Och tackar för pussar och kramar ;)

Mofs, klart jag är stolt. Det går knappt att vara med mig just nu för jag är så överlägsen alla obloggande puttefnaskar som inget besökare har Moahahaha...

Camilla, tack för alla besök. Har länkat till dig också..

 
Snäckan

Snäckan

7 maj 2009 20:18

Ingen dålig självrisk *chockad* De är luriga de där försäkringsbolagen.
Jag hoppas ni får det mysigt imorgon i alla fall.
Kramar!

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se