Direktlänk till inlägg 6 maj 2009

Nu är det kväller

Av Ulrika - 6 maj 2009 20:34


Nu är det kväll över mitt hem. Är trött men nöjd över att jag nu officiellt är färdig med min röjning av hela övervåningen!

Härligt. Känslan av frihet och ordning är stark, jag känner mig sugen att ta tag i nästa projekt, som är kontoret.

Fast det får vänta tills nästa vecka, vill inte spoliera helgens hotellvistelse med Maken i Umeå. Imorgon ska jag dammsuga uppe och få bort allt skräp som ligger överallt. Sen är det klart.


Har idag röjt undan från själva syrummet, synat alla linjalernas kanter, ratat dom dåliga och sparat dom hyfsade. Packat i kartonger det som ska till tippen, tänkte köra det imorgon, så att jag får bort det inifrån.

Mina tio eller vad det är säckar på och runt bron får vara, det är ju inget matigt i så jag kan nog lämna det till nästa vecka.

Skönt.

Mina skrymsler ser väl inte toppfina ut ändå, eftersom det är mycket som ska rymmas på liten yta, men jag vet nu var allt är. Det är enorm skillnad. Otroligt stor skillnad mot kaoset som härskat i åratal.


Lite spännande blir det sen när vi tömmer skräpbodan ute, där har jag ju en ouppackad kartong från flytten, har inte en susning om vad det kan vara däri. Det mesta lär ju kastas om inte allt.


Nu ska jag gå och se om jag kan hitta på nåt middagsaktigt, inte potatisburgare eller fiskpinnar. Maken har sagt NEJ, passa mig för skörbjugg hehe, men jag gör som jag vill. Jag är ju MOGEN tamejsjutton *googlar på mattips med potatisburgare eller fiskpinnar*

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se