Direktlänk till inlägg 6 maj 2009

Jag har en dejt

Av Ulrika - 6 maj 2009 12:42


Japp, har en dejt har jag. På fredag åker jag och min kompis ner till Umeå för att där träffa våra män. Ska bli så mysigt, träffas, bo på hotell, hotellfrukost, fylla i fastighetsdeklaration mm

Japp, fick föreläggande om att fylla i fastigh.dekl på fiskberedningslokalen. Vi fick ju tidigare besked att deklarera förändringar eller om det var klart, men eftersom det var under uppbyggnad så lämnade vi inga nya uppgifter. Nu fick vi en smäll på fingrarna. Vi ska lämna ändå.

Happ, då gör vi väl det då.


Det ska bli så trevligt med lite hotellvistelse, ett bra avbrott för mig i min tristess. Ska vara ett fint hotell och det är ju gott och väl det, men ffa frukosten var bra. Viktigaste målet på dagen, heter det inte så?

Nu måste jag vila ryggen i form för denna begivenhet. Har nu extra med domningar i ffa ena benet som gör mig galen. Foten funkar sämre också, och i andra benet så ilar det smärtsamt vid sämre ryggfunktion.

Tur jag är i princip klar uppe. Ska bara sortera upp lite tyger och städa bort på bänkarna. lite småpyssel bara..


Hotellet där vi ska bo.... Bara en sån sak!

 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

6 maj 2009 16:49

Vad härligt med hotellvistelse!!! Hotellfrukost..... *mmmmmm*

Jag har bara använt mattan två ggr, så jag kan inte uttala mig ännu och jag har inte klarat att ligga med bar rygg. I tre minuter stod jag ut!
Men alla jag hört som har en spikmatta är nöjda! Så jag tror jag blir det också!
Och jag tycker att jag blivit avslappnad i kroppen efter att jag legat på den, men skeptisk som jag kan vara så tänker jag att det kanske jag hade blivit ändå om jag lagt mig på soffan?!
Men jag tror att den är väldigt bra, faktiskt! Jag vågar bara inte ta ut för mycket glädje ännu!
Men köp du en om du känner för det! "Alla" säger att det ska vara bra!

Tyvärr kan jag inte berätta ännu vad som gör mig glad! Det är för många som läser min blogg, som inte har med det att göra!!! Jag lovar att berätta i sinom tid!

Kram Agneta

http://stortosmatt.blogspot.com

 
mockapocka

mockapocka

6 maj 2009 17:38

Hotellfrukost! Jag dreglar.
Annars är jag mest fascinerad över att du skrev NER till Umeå...

http://mockapocka.blogspot.com

 
Ann-Louise

Ann-Louise

6 maj 2009 18:14

Nä men...fylla i fastighetsdeklaration...Guuuud så romantiskt! Tända ljus, en hand på mannens lår och så några smekande ord om taxering...Hoppas inte min man ser det här. Då vill han deklarera i kväll igen;)

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

6 maj 2009 18:23

Agneta, spännande att får höra när tiden är mogen ;) Sen så får vi se om spikmattan är mumma för mig..

Mockapocka.. Jo *suckar* jag har ungefär 33 mil NER till Umeå. Bor långt långt upp i norr.. vi har ju snö ännu på tomten, våra ploghögar är delvis kvar ännu ;(

Ann-Louise. Jo, nu blev du sugen va? Jag ska viska rara ord i örat på Maken, hur många kvadratmeter... mmm, vad ska vi skriva här...mm pusspuss, värderingesenhetsnummer...
;)

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

6 maj 2009 19:16

Ååh gud så mysigt för er*glädjs för er skull*

http://mofs.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

8 maj 2009 16:17

Mysigt att bo på hotell och äta god frukost.
Och kanske träffa mannen oxå förstås. hihi

Kramen

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se