Direktlänk till inlägg 6 maj 2009

Nyklippt

Av Ulrika - 6 maj 2009 11:35


Nu är det klippt. Håret är avkortat med ca 17 cm, det ni!

Trodde jag inte själv jag skulle våga. Än kan jag sätta upp det i svans-knutliknande grej men även ha det hängande.

Det känns jätteskönt. Och kort.

Ryggen är ond som vanligt, men jag ska ändå dona lite i mitt syrum, lite försiktigt.

Vet inte om det blir en Umesväng på fredag, karlarna våra har då idag införskaffat en bil så dom kan då ta sig ifrån. Vi får väl se.

Saknar Maken faktiskt. Har aldrig varit ifrån varandra så här länge för, snart två veckor. Men inte mycket att gnälla för, det är ju inte permanent så att säga.


Men känner mig nöjd med håret än så länge, måste ju känna in mig lite mer, men det känns friskt och fräscht.


Fridens!

;)

 
ANNONS
 
mockapocka

mockapocka

6 maj 2009 17:36

17 cm!!!
Modigt!

http://mockapocka.blogspot.com

 
Ingen bild

Ulrika

6 maj 2009 18:24

Visst är jag modig. Japp, nästan två decimeter. Fattar knappt hur långt jag hade, fast nu börjar jag känna att det blev kanske FÖR kort ändå *ambivalent som vanligt*

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

6 maj 2009 19:17

Låter snyggt :)

http://mofs.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se