Direktlänk till inlägg 5 maj 2009

Jag har skadat mig!

Av Ulrika - 5 maj 2009 13:06


Alltså, det är otroligt. Ibland förbluffar jag mig själv. Jag stapplade uppför trappen, skulle stänga balkongdörren uppe och tittade mig omkring i mitt syrum.

Då såg jag en kartong med lite mystiska saker, lite sen länge borttappade saker. Glad rotade jag lite i den kartongen. Stapplade runt i rummet och lämnade en sak här och en där.


Helt plötsligt så kändes nåt konstigt. Jag är ju snabb i kropp och tanke så jag kände bara...AJ... det sved i fingret och jag tittade dit.

Då blödde jag nåt hemskt. Det rann ner på golvet. Och jag vek in fingret i handen och knöt den och tittade mig omkring...

Då har jag gått fram och tillbaka med blodet droppande från fingret, inte känt ett dugg och inget märkt. Sen har jag gått i dessa droppar med tofflorna och på så sätt smetat ut eländet värre. Va??

Hade ju inte ens känt den fruktansvärda skadan. Jag börjar stappla ner (av samma stapplighet pga ryggen inte pga blodförlust ;)) och märker då att jag har skvätt blod upp på armen.


Jag går in i toan och låter blodet droppa fritt ner i tvättstället för att bedöma omfattningen av skadan. Japp, en liten flik rätt in och blod ville ut. Ok. Jag tar papper och torkar mig medans jag går för att leta plåster.


DÅ blöder jag så dett sipprar mellan fingrarna. Jag svär och letar plåstren i min sykorg, bra tänkt. Blod på grejerna där, hittar plåster och stapplar ut i köket. Där får jag tvätta bort blodet igen och håller hårt med papper. Fyra plåster senare är jag klar för tvätt igen. Tvättar omsorgsfullt min hand, känner hur det stramar i ansiktet, går till toan och kollar.. Då har jag smetat ut eländet i pannan medans jag inte visste att jag blödde.


Det är inte min dag.

Nu har jag sanerat lägenheten *pust* och nu sitter jag och filurar på hur jag kan använda denna historia på min Make..

Jag känner att detta är en historia som förtjänar uppmärksamhet, och att denna historia förtjänar ett minne av hur skadan uppkom. Men det minns inte huvudet. Kanske det är chock.

Ja, det känns som chock.

Jag får alltså hitta på nåt spännande sätt den uppkom på så att Maken blir impad över min rådighet och styrka, mod och fantastisk smärttröskel..

För efter jag satt på plåstren först då gjorde det ont. Eller ont och ont, det sved lite.


Jag tror att en tekopp och en film är svaret på mina våndor. Några piller mot ryggen och lite vila och sen kanske försöka förfärdiga i syrummet. Och då kanske jag upptäcker var skadan uppstod. CSI i miniatyr. Lite Houseinspirerad utredning kanske. Vi får se.


Konstigt hur man kan förbrylla sig själv *funderar*

borde jag inte ha märkt en stor skada? joo, förmodligen. Alltså pekar allt på att det är en liten skada *suckar*

Så liten att den inte ens förtjänar ett inlägg här, eller en storslagen beskrivning inför Maken *dubbelsuck*


Nå, Tjillevippen på er (ont i pekfingret när jag skriver men det skrattar jag bara åt Moahahahaaa)

 
ANNONS
 
nilla

nilla

5 maj 2009 16:34

Oäääääh!
Jag ringer 112!!!

http://nillalivet.blogspot.com

 
Ann-Louise

Ann-Louise

5 maj 2009 18:03

Det låter som en skräckfilm hemma hos dig, typ Freda´n den 13:e, ha ha.

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

5 maj 2009 22:08

Meeen *blundar modigt* Åsså en massa blod inne hos Acka också*svimmar*

http://mofs.bloggagratis.se

 
Kvasthilda

Kvasthilda

7 maj 2009 20:00

Aaajjj.
Hoppas blodförlusten inte blev för stor!

http://malmdamm.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se