Direktlänk till inlägg 5 maj 2009

Denna dag som idag är....

Av Ulrika - 5 maj 2009 10:58


.... vete tusan vad jag kan göra.

Har så himla ont i nacken och ryggen. Jäkla skit. Jag tänkte så mycket och nu tänker jag inget... göra alltså. Tänker gör jag ju, fast sakta.


Vi får se lite senare på dagen. Just nu känns det mindre kul. Jag blir så himla less bara. Att planera något och sen få planera om. Eller rättare sagt, skrinlägga planerna.


Nåja, det finns värre saker att råka ut för. Jag bör ju vara van med smärta och värk varje dag, men ibland blir jag bara så trött på allt.


Inaffsädd......

 
ANNONS
 
nilla

nilla

5 maj 2009 12:12

Usch, ryggen och nacken är det så himla jobbigt att ha ont i =)
Lider med dig...

http://nillalivet.blogspot.com

 
Annika

Annika

5 maj 2009 13:32

*funderar på vad jag skall skicka för att muntra upp*

http://acka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

5 maj 2009 13:45

Behöver uppmuntran idag. Massor. Förutom rygg och nacke så har ju pekfingret fått plåster... *suckar*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se