Direktlänk till inlägg 4 maj 2009

Något att tänka på

Av Ulrika - 4 maj 2009 22:46


Gu va jag är klantig. Jag skrev nyss ett inlägg med en massa länkar från mina bloggvänner, bytte flik och markerade, bytte tillbaka flik och klistrade in tills... ja va tror ni, jag hade klickat bort mig själv. Jäklaskit!


Orkar inte formulera om mig ikväll utan tar det imorgon. Vad jag tänkte var att det skulle vara kul om man fick se lite mer hemifrån bloggvännerna, t.ex så har ju några lagt ut Utsikten, utsikten från altanen, balkongen eller stugan. Så himla kul att se. Jag kan ju tycka själv att min utsikt med snön kanske inte är så kul att se, men det kanske den är för någon annan..


Imorgon ska jag försöka lägga ut guidad tur i mina jäkla skrymslen som jag röjt, alternativt syrummet om jag hinner göra klart. Jag har ju utlovat bevis och dom kommer... var så säker!


Avslutar med en tanke att bära med sig...


Gårdagen kan vi aldrig få tillbaka,

men morgondagen är vår att vinna eller förlora


Nattinatti

;)


 
ANNONS
 
Kvasthilda

Kvasthilda

4 maj 2009 23:35

Låter spännande :-)) Guidade turer är alltid kul!

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

5 maj 2009 09:23

*väntar med spänning*

...och minns sockerkakan som jag lovade att lägga ut ett foto på.
Hmmm.

http://acka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se