Direktlänk till inlägg 4 maj 2009

Bröstlyft a la budget på gång!

Av Ulrika - 4 maj 2009 22:27


Och det är jag med. Men jag har ändå varit på tippen och slängt lite porslin och vanligt skräp, en dvd, och en walkman a la cd. Sen var jag och skänkte lite böcker till Röda Korset, eller lite och lite, dom har inte plats för dom knappt. Men jag sa, Virginia Andrews samlade verk kan ju aldrig vara fel ;) och dom höll med. Dessutom fick dom ett gäng lexikon och pysselböcker. Skönt att ha dom väck.


Imorgon måste jag bli färdig med mitt jäkla syrum, börjar bli less nu. Jag har mina 56 literslådor och jag har ställt tre under mitt bord, två för vadd och mellanlägg och en för små tygbitar. Sen har jag några mindre för UFO´n (UnFinishedObjects på quiltspråk) och färdiga alster mm.

Så det är någon timme kvar så ska det väl bli klart. Orkar snart inte mer.

Måste ju ta det lugnt torsdag så jag orkar fara iväg på vår ev. hotellvistelse på fredag.


Fick förresten besked idag att mina bröst är ok. Det är ju nästan en månad sen mammografin, min första. Jag fick hjärtat i halsgropen när jag fick mammografilappen och ett landstingsbrev samtidigt. Gulp. Så nu kan jag på allvar börja mitt silvertejpande. Jag har kommit fram till att det bröstlyftet känns bäst i nuläget. Kanske jag visar Maken på fredag när vi träffas, nyklippt, bröstlyft och tjusig *längtar*

Men det var farbror doktorn som skrev att mina prover artar sig bra, nya prov om ett par veckor men det bättrar sig. Och det känner jag ju också.

Sen fick jag ett litet paket från Lapp-Elisa med några tyger jag beställt. Glädje var det med posten idag.


 
ANNONS
 
Kvasthilda

Kvasthilda

4 maj 2009 23:37

Jäklar. Har glömt boka om min mammografi. Jajaa, som resten av mitt liv då. Allt blir ett enda kaos. Oftast. Eller biten av latmasken.

http://malmdamm.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se