Direktlänk till inlägg 4 maj 2009

Herreminje

Av Ulrika - 4 maj 2009 18:44


Herreminje, sa farmor när kraftuttryck krävdes, och hällades. Jäsikens var också något som lät då och då hos henne, hon var inte religiös bara lite skenreligiös. Kom någon tant så rakade hon ner alla spelkort i en låda, i panik, ingen fick se vad hon gjorde ;)

Ni som läst tidigare vet ju vem min farmor är lik. Jo se nedan..

Faktiskt riktigt likt. Som sagt utan pipan då.


Dagen har avlöpt utan några större mankemang från min sida. Vi har haft strömavbrott en bra stund, vilket föranledde ett samtal till Maken.. hur vet jag om det är hos mig eller hos alla. Grannen är inte hemma.. efter en stund fick jag tag i grannen och såg att vi delade problemet, skönt då behöver jag inte göra nåt.


Makens motorproblem är avvärjt och vi diskuterar en ev hotellvistelse till helgen. Saknar ju honom, funderar på att jag och polaren T´s fru S, min kompis (fattar ni?´;)) och jag ska köra och möta dom halvvägs, bo på hotell, slöa och ha det gott.

Vi får se.

Jag har nu i mitt röjningsprojekt lyckats röra till allt uppe igen, det som såg ut som ett straxavklarat projekt har nu blivit ett nytt kaosprojekt.

Sorterar under min stryk/skärhylla. Ojojoj... gissa hur mycket tygbitar jag har, sådana som är för stora för att slängas och för små för att återbördas till tygskåpet, fel fel fel, drygt 56 liter kan jag säga.


Men snart tänkte jag bli klar. Ryggen och orken har dock tagit slut, orkade bara dra fram en massa grejer men inte städa bort dom igen. Men snart så *dregglar*

Snart är jag klar och då ska jag förevisa min övervåning i bilder, det har jag lovat. Bevis dom utlovat! Bara en sån sak!

 
ANNONS
 
Kvasthilda

Kvasthilda

4 maj 2009 19:18

56 liter tyg. Jag har också x antal liter, om man nu kan räkna tyg i liter? Har du stoppat dem i en hink eller? Kartonger räknas i kubik.... Hmmm..... Sätt igågn o sy nåt nu tjejen :-))

Låter som en kanonidé att möta upp gubbsen. Lite minisemester mitt i alltihop.
Nu hör jag att min kommer. Audin gasar på baksidan.

Kramar!

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

4 maj 2009 20:51

Nä hörru, nu tar jag allt och länkar din mysiga blogg hos mig, hoppas det är OK?!

Och bilder på övervåningen! Jag älskar att se bilder hemma hos bloggarna. Riktiga bilder, på altaner, soffor och stökiga köksbord! Ska ta och köpa en kamera faktiskt (det ska jag nog blogga om), en bra kamera. Så det så!

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

4 maj 2009 23:07

Ann-Louise, klart vi ska fota mera. Jag hänger på! ;)
Kvasthilda, ja, jag har ju 56 litersbackar jag fyller med allsköns härligheter. Jag är ju tokordentlig just nu..
;)

 
Kvasthilda

Kvasthilda

4 maj 2009 23:34

Just ja. Plastbackarna ja. Glömde det :-)

http://malmdamm.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se