Direktlänk till inlägg 4 maj 2009

Dagen idag

Av Ulrika - 4 maj 2009 09:07


Vad har jag i agendan idag? Visst låter det snajsigt, agendan? ;)

Nå, jag har inte ett smack i agendan. Tur det förresten, jag har ryggont. Tänkte ändå göra klart däruppe, garderoberna är ju klara egentligen, men det är lite fix kvar ute i rummen kan man säga. Lite grejs som ska städas undan, vill ha mer tomma ytor i mitt syrum, för sen ska här sys hehehe...

Jag ska märka upp några lådor och tänkte städa under stryk/skärbordet.


Sen tänkte jag oroa mig för onsdagens klippning. Har ju grunnat länge om eventuell klippning och nu ska jag dit. Jag blir nog inte alltför vågad, vill inte ha kort hår, men lite kortare vill jag ha.

Jag är inte bara ambivalent jag är tveksam också!

Jag ska då klippa någon dm iaf, sen får vi se. Kanske jag kör någon slingning senare när färgen jag har tonat bort. Jag menar då min självfärgade färg, inte min egen. När jag var barn så hade jag riktigt rött, det bleknade i tonåren, när jag blev vuxen och sedemera ville ha rött då var det mer guldrödblont.

Nu är det nog dags för mitt gamla röda, kanske med slingor, men det får bli närmare sommaren.


Ni som undrar.. Ja, vi har ännu fläckar med snö häruppe. Nog pratat om det.

Maken undrade menande hur vi hade det med snön häruppe. Syns gräsmattorna? Hörrö skitmake, det är MAJ, klart att gräsmattorna syns. Det är bara delar av högarna kvar fattarö.. tss, ja bah typ eh *skakar på huvudet och himlar med ögonen*


Men ja, det finns kvar. Jag ska ta en bild nu direkt faktiskt, och visa er som inte vet hur snö ser ut i maj *kommer på*

Fortsättning följer...


Fridens!

Och en liten tjillevipp!

 
ANNONS
 
Truddelutt

Truddelutt

4 maj 2009 09:46

Alltid spännande med klippning. Kommer man se ut som ett ägghuvud efteråt eller inte...??
Är ju bra när man har en bra frisör som kan ge förslag. Det gjorde min när jag klippte mig i torsdags. Blev lite annorlunda mot vad jag hade innan iaf. Och kort. Lite för kort. Men efter någon vecka så är det precis lagom så jag får se fram emot det.

Kramen

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se