Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

Undrens tid är nu

Av Ulrika - 3 maj 2009 09:36


Igår shoppade Maken. Bara en sån sak!

Han är ju i Sundsvall och jag häruppe, att han shoppar själv är ett mystiskt fenomen. Han shoppade nämligen skor. Polaren T behövde några somrigare skor, för han hade åkt i tron att det var vinter ännu. Och då passade Maken på att handla ett par Foppatofflor åt sig själv också. Självklart efter telefonkonsultation med mig.


På samma runda inhandlades två telefoner, en åt mig, jag var noga med att fråga om den var mer rosa än röd, han sa nej. Den var mer åt vinröda hållet. Hur sant det är får jag ju se när han kommer hem.

Jag vägrar ha en rosa telefon. Våga vägra rosa säger jag bara. Har aldrig haft rosa kommer aldrig att ha, vare sig kläder eller annat.


Så passa dig Make, är den rosa så stampar jag på den! fast den såg faktiskt röd ut på dom bilder jag sett. Nog så.


Nu väntar teet i koppen på att inmundigas av mig, vem är jag att säga nej?


Fridens ävribåddy!

;)

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

3 maj 2009 11:41

Rosa är hemskt. Jag har inte haft rosa sen jag var stor nog att försvara mej själv.

http://www.osloskanskan.blogspot.com

 
Kerstin

Kerstin

3 maj 2009 15:26

..och angående kor; jag har en gång känt en dameko som hette Tarzan. Hon hade märkligt gånglag och var en smula opålitlig.

http://www.osloskanskan.blogspot.com

 
pc

pc

3 maj 2009 18:53

Tack för besöken påmin bloggoch för din kommentar. Jag skall ta en titt hos dig senare ikväll.

/PC

http://enbrt.blogg.se

 
Stort och smått

Stort och smått

3 maj 2009 20:15

Rosa som är så fint! : )

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Snäckan

Snäckan

3 maj 2009 20:33

Upp till kamp! Våga vägra Rosa!!! Jag är med :-)
Tack för dina ord. Vill så mycket just nu.
Kram!

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

 
Ingen bild

Ulrika

3 maj 2009 21:15

Härligt, vi blir en Våga Vägra Rosa-kartell.. härligt.
Jag vill nästan våga mig på en Våga även Lila hehehe

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se