Direktlänk till inlägg 2 maj 2009

Nöjd med dagens göromål

Av Ulrika - 2 maj 2009 20:18


Jag måste få skryta, jag är nöjd och mer än det jag är supernöjd.

Har fått reklamen supernajs på hjärnan, vet ej varför.


Jag är nästan klar däruppe, har röjt av sängen så den är åter brukbar. Homers kräk är borttvättad och en säck tvätt är nerburen. Inte en hel säck men en bra hög, tänkte tvätta upp lite fler linnedukar bl.a

Har kastat fler kartonger ner från balkongen, burit ut dessa till skräpbodan dessutom.

Har fått ihop tre säckar till med skräp, nu kastar jag hejdlöst och har insett att jag är otroligt slarvig och lat som inte gjort det tidigare.


Nu ligger det små mattor i varje skrymsle. Det ser riktigt fint ut därinne.

Det som är kvar är en rejäl låda och några påsar med saker att sortera, papper och foton bl.a Det ska jag göra imorgon. Sen ska jag märka upp alla lådor, tydligt och fint, har just skrivit ut dessa från datorn. Mina kråkfötter skola icke synas på mina fina och städade lådor, nix Papyrus skola pryda mina lådor.


Sen vill jag passa på att tacka mina två härliga katter, för att ni förgyllt mammas röjning genom era små krumsprång. Utan er hade det förmodligen gått mycket snabbare. Tack Homer för dina otroligt sakteliga steg framför mina fötter och tack Allis för att du hjälpt mig genom att tränga dig in i varje kartong i hela huset, tack för att du trängt dig in i varje utrymme du gavs möjlighet att krypa in i. Det har varit enbart roligt att jaga fram dig igen.

Tack också Allis för att du lagt dig så strategiskt överallt, på sladdar, papper och skräp har du lagt dig så skönt tillrätta, och sen tittat förorättat på mig när jag flyttat dig.


Och tack Homer för att du rev ut den där kartongen med miljoner små knappar, pärlor och småplock så att mamma fick krypa på sina onda knän och försöka pillra upp allt. Det tyckte jag var skojigt och det lättade upp den trötthet och smärta jag kände i ryggen.


Nu gott folk, en snabb bloggrunda och sen te,

 piller och krasch i soffan

;)

 
ANNONS
 
Ann-Louise

Ann-Louise

2 maj 2009 21:16

Effektiv is your middle name, grattis!

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

2 maj 2009 21:24

Verkar som om vi har samma namn där då ;)

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

2 maj 2009 22:40

Ge dig själv 1 kram från mig. Duktiga du!

http://mofs.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

3 maj 2009 01:15

Är inte ett dugg avis på att du är färdig. inte det minsta! så det så!! ;)

Känner igen det där med katterna. ALLT blir så spännande så fort det blir lite ommöbleringar på grejor. :)

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Pia

Pia

3 maj 2009 07:31

Underbart roligt skrivet! Skrattade högt!!

Bra jobbat med allt fixande!

Kram Pia

http://gummanpiasblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Ulrika

3 maj 2009 21:16

Tja, där det finns skräp där finns jag. Eller kanske mer rätt-där jag inte rör där finns skräpet.. eller fanns är ju ännu mer rätt i dagens läge ;)

 
mockapocka

mockapocka

3 maj 2009 22:35

Ingenting skulle gå lika bra utan någon att skylla på.
(det blev en väldigt konstig mening men I´m sure du vet vad jag menar)

http://mockapocka.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se