Direktlänk till inlägg 2 maj 2009

En underbar vårdag

Av Ulrika - 2 maj 2009 14:24


Hur kunde det ske? Hur kunde det gå så här trots mina goda intentioner? *förbryllad*

Jag tänkte ju ta en garderob i taget, göra klart i en och känna glädjen över varje färdigt projekt.

Nu står jag här med alla tre kvarvarande snedgarderober helt eller delvis tömda, allt huller om buller i rena kaosdistriktet.

Och jag är nöjd!

Det går bra. Trodde ryggen skulle paja tidigt, men tack vare piller så går det hyfsat. Nu är jag uppe i sju säckar, en kastade jag ner över balkongen och den sprack ju så klart, så resten kånkar jag ner för trappen under stora vedermödor.


Stora snedgarderoben är nästan klar, samma med hobbygarderoben. Syrummet är fortfarande belamrat med lådor öppna och dom står överallt. Men allt går framåt.

Kastade trasiga kartonger över balkongen och har nu gått omkring och samlat upp dom och fört dom till skräpbodan. Den är återigen halvfull med skräp, från dörrkarmen och inåt. Det är trots allt inte så mycket göra när man har en tung lastbil i sin maskinpark. Det ryms mycket i den, travar tunga grejer på bakgavellyftan och vips så är dom grejerna på väg till tippen.


Härligt.


Men det blir sen när Maken är hemma igen. Nu kämpar jag vidare med mitt. Har hittat en fin gammal trasmatta som jag klippt av och knytt fransar på, ena pryder nu golvet i hobbyskrymslet. Ser mycket finare och trevligare ut. Hittade fyra små mattor (hm...) som jag en gång tänkte sy ihop till en stor men ångrade mig, och en av dom ligger nu i stora skrymslet.

Kompletta Sagan om Isfolket ligger i en låda i väntan på ev försäljning eller nåt annat.

Övriga pocketböcker sorterat i kastassäck och sparalåda klart.


Julgrejer ligger i sina nya lådor, ullen som fått sågspån i sig ligger i två stora lådor, snyggt och prydligt.

Nu gäller det linnegarderoben, där är endel kvar, sortera upp gardiner, dukar och lakan. Lite böcker ligger också där bl.a Virginia Andrews alla böcker. Kommer jag att läsa dom något mer? Knappast, kanske blir skänkabortböcker.

En massa pysselböcker, ang göra kort, tvålar, kuddar etc gäller samma. Har ingen större lust sitta och kämpa på Tradera el. likn. Spara, kasta eller skänka bort är det som gäller.


Väl ute var det härligt vårväder, sopade lite framför bron och plockade lite skräp som tinat fram.

Jag har lite träningsvärk. Hören upp alla sportisar, jag har träningsvärk pga pallsittning och framåtsträckning, toppa det ni!

Nej, nu gäller en tekopp, en bulla (vi säger bulla inte bulle) och en stund i soffan innan jag tar lite till röjning.

Det känns härligt, härligt att bära ut säck efter säck.

Frihet! Ahh *suckar befriande*


Tjaba siijolejter

;)

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

2 maj 2009 15:33

träningsvärken är ändå bättre än vanliga värken. man får gott samvete i tillägg, inte att förakta!
annars tycker jag du skriver om MITT liv; lite läskigt...

http://www.osloskanskan.blogspot.com

 
Ann-Louise

Ann-Louise

2 maj 2009 19:38

Kan man hyra dig? I min garderob finns (skitfula) kläder från 1988, orensat. Är jag nostalgisk? Nej, bara lat.

Fin blogg du har!

http://40taggaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se