Direktlänk till inlägg 2 maj 2009

Varje dag är en gåva

Av Ulrika - 2 maj 2009 10:59


Av rubriken så tänkte ni kanske att detta är en dag av tacksamhet..

Nja, inte så himla mycket kanske. Ryggen är ond, jag har sovit dåligt och för att få sova bättre behöver jag min säng. Därför hade det ju varit bra om jag hade orkat röja in i garderoberna igen, sängarna är belamrade med allsköns bråte ;)


Nåja, jag lever ju just nu för parollen - det får ta den tid det tar!

Inte så himla lätt alla gånger. Det börjar dessutom bli lite långsamt, särskilt när jag måste ta det extra lugnt. Saknar Maken mycket. Härligt va?


Maken har just informerat mig om vad vi ska skaffa för kor om vi någon gång ska göra det. Långhåriga och rufsiga småkor, han bifogade en bild där jag långt borta skymtade ett träd, tydligen var korna bakom trädet för jag såg då inte en endaste en.

Vi har bägge gamla mobiler nu så bilderna är inte dom bästa.

Korna såg både söta och snälla ut sa Maken, dom körde just omkring på Alnön utanför Sundsvall på kosafari. Han skulle se om han såg någon bonde för att fråga om han fick klappa en.


Nu ska jag gå och inmundiga en kopp te innan jag går upp och kämpar med min röjning i väntan på korapporten huruvida koklappningen lyckades

;)


Fridens everybody!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se